Nejezto.cz » Hodnocení Hotel Jiřičná

Hotel Jiřičná
4.0
6

Hodnocení - Hotel Jiřičná

Hodnocení restaurace 6 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Hotel Jiřičná

14.03.2018 14:02 | Marketa

Super dovolena .Hotel je pěkný příjemný.Krasnē čisté pokoje. URČITĚ SE VRÁTÍME.

05.09.2015 06:06 | Sdrevfvvgefvrf

Byli jsme tu na dovolené a můžu říct, že do tohoto hotelu už nikdy více. Není to hotel, ale předražený pension. Postele jsou rozvrzané, matrace proleželé,ale tohle by se ještě dalo přežít.... Co nám hodně vadilo byl hluk, kterému tady nejde zamezit. Stěny jsou asi tak tenké, že jde opravdu slyšet všechno. Spláchnout záchod, sprcha, televize, ale i obyčejné povídání. Vůbec jsme se tu nevyspaly. Ohledně jídla můžu ohodnotit jen snídaně, které jsme tu měli... Snídaně ujdnou, ale každý den je to samé. Za mě tento " hotel " působí velkým zklamáním.

20.10.2014 14:02 | Katka

Jídlo super, čisté povlečení, žádná plíseň..sice jsme dostali hodně malý pokoj ale že jsme jezdili na výlety tak jsme tam akorát přespávali takže nám to nevadilo, hlavní je že se máte kde vykoupat a přespat a ikdyž jsme tam jeden den byli sami pže je po sezóně tak nám zatopili takže super.. majitelé velmi příjemní a ochotní, vše bez problému akorát špatně odtékala voda ale to se dá přežít..pokud jedete na výlety a neválet se u televize tak vám to určitě postačí..takže mohu doporučit

19.06.2014 13:01 | Kamil Fiala

Obsluha Vás bez předchozího varování nechá na steak čekat hodinu a pak ho přinese tak, jak jste si jej nepřáli dostat. Servírka, jak přiznal majitel, nebyla ani servírka, kuchař, co neumí steaky (vysušený a hodinová čekačka). Vyžadují předem zálohu na ubytování, zřejmě vědí proč! Po gastronomickém propadáku bych se tam ani neubytoval, nebýt složené zálohy. A noc v hotelovém pokoji? Spal jsem raději na zahradním lehátku venku. V nočních hodinách se celým objektem šířil rezonující hluk (asi nějaký ventilátor) a papírové stěny mezi jednotlivými pokoji absolutně nevyhovují požadavku na soukromí (slyšíte souseda chrápat a obracet se na posteli). Majiteli jsem situaci popisoval hned druhý den ráno a bez výčitek svědomí mně nechal zaplatit tu sušenku (steak), i když sám uznal, že tak by vypadat určitě neměl. O předem objednané snídani jsme nedostali jedinou informaci (od kdy do kdy) a tak jsme ráno odjížděli hladoví. Samozřejmě si snídaně také nechali zaplatit. Majitel viděl, ře jsem velice nespokojený a neudělal jediný krok ke smírnému řešení. V tomto "hotelu" - podle mého spíše luxusní ubytovně nejde o spokojenost hostů, ale především a jen o zisk pana majitele. Doporučuji vyhnout se hotelu Jiřičná velkým obloukem - jinde se za stejné peníze najíte a vyspíte určitě lépe.

09.08.2011 15:03 | anonym

Byli jsme tu na víkend, vše bylo skvělé kromě počasí, ale za to penzion ani restaurace nemůže. Jídlo nám moc chutnalo a obsluha byla velmi příjemná. Doporučujeme navštívit.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka