Nejezto.cz » Hodnocení Tatáž Pakáž - Liberec

Tatáž Pakáž - Liberec
3.6
42

Hodnocení - Tatáž Pakáž - Liberec

Hodnocení restaurace 42 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Tatáž Pakáž - Liberec

21.10.2022 20:08 | Hany

Vynikající pivo, jidlo i retroprostředí…Madam Pavlínka je jako talisman - pokud je nepříjemná, stačí se na ni pousmát a rázem je zlatá. :)

01.06.2021 11:11 | Tomáš

V Tatáž pakáž se nic nezměnilo, otrávená obsluha, která se vás jako bonus při placení snaží okrást (pihovatá madam Pavlínka je na to specialistka). Prostě to žije tak nějak z podstaty, měli jsme to tam rádi, ale už radši půjdem jinam.

29.09.2020 17:05 | Petr

S kolegy jsme podnik navštívili několikrát recenzi píši až po poslední zkušenosti. Že obsluha nestíhá a chvíli se čeká se dá v dnešní době pochopit, že je trochu od rány při této práci také. Že obsluha donese špatné pivo a pak ho do sebe vyklopí před hosty no prosím pokud to vedení nevadí... Ale pokud jde o vracení peněz za zálohu dejte si pozor rezervaci jsem dělal před měsícem a dával jako vždy zálohu 500. Bohužel někde jsem za ten měsíc vytrousil stvrzenku, nepříjemné ale stát se to může, jeden by čekal že to nebude zas takový problém jméno se dá ověřit z Občanky a mobilní číslo stačí prozvonit ale světe div se je to velký problém. Zajímavé je že když jsem den předem rezervaci upravoval a volal a měnil čas příchodu žádné ověření potřeba nebylo. Také je zajímavé jak se při vracení zálohy vždy negativně změní přístup obsluhy :-)

22.02.2019 12:12 | Blanka Vácová - budva@email.cz

Jídlo perfektní. Obsluha příšerná, arogantní postarší madam a další. Měli byste je co nejdříve vyměnit, než Vám odradí více hostů.<br /> S pozdravem Blanka Vácová

12.07.2017 19:07 | Jirka

Tato cool hospudka je celkem prijemna, prostredi je skoro az domaci,ale kvalita a cena jidla neodpovida. Zebra jsou predrazena a kolikrat presolena.veprove koleno je delane dopredu a ohrivane v mikrovlce.Ta chut je pak uplne jina. A Plzen nic moc,Ale za to majitel nemuze,to jen Plzensky Prazdroj pro Cesko zasobuje patoky

12.03.2017 20:08 | Réza

Hospudka uplne super...jidlo adekvatni v pomeru k cene, pivo vynikajici ale co musim vyzdvihnout je obsluha. Pavlinka a jeji kolega jsou velice ochotni, usmevavi a velmi rychli, musim rict ze svoji praci zvladaji naprosto skvele. Muzu vsem vrele doporucit, vzdycky se sem radi vracime...

13.12.2016 08:08 | Johnny

Byla to naše oblíbená hospoda,ale....postupem času jsme do ní přestali úplně chodit.Žijou tam z nějaký podivný ,,tradice",že jsou originální.Jenže obsluha nepříjemná,sou pomalí,hodněkrát neochotný.Levný to všechno zrovna taky nemaj.O to ale nejde.Jde o věčný podmíráky,jídlo je takový,kdo zrovna vaří....Prostě zkurvilo se to tam hodně.Lidi tam choděj,protože nechtěj bejt v těch novejch pajzlech s vitrínama,umakartem,a pivem do trojky...Myslim si,že v Pakáži by si pořád měli hostů vážit,protože posrat to a pak to znova rozchodit není snadný.No,já tam už nechodim,tak mi to je jedno.A nejsem sám.

01.05.2016 19:07 | Ivan

Ahoj, uz se mi stalo ze jidlo nebylo nic moc. Pihata je vazne super, ale ta mlada ukrajinka? Nechapu jak ji můžete zaměstnávat v prvni řadě okrádá! !!!!!!!, je neprijemna a bacha holky, dela do chlapů. Už nekolikrat jsem si pivo radeji dal jinde kdyz sem zjistil ze tam je, nenecham se okrádat!!!!!

16.01.2015 15:03 | Ivan

Posílám pochvalu servírce Natálii..když mě pihovatá odmítla obsloužit kvůli nedostatku místa přesto, že jsme měli rezervaci!! Tak ta jediná se o nás začala zajímat a začala to nějak řešit. Jinak jídlo dobré, pivo skvělé.. :-)

10.12.2014 23:11 | Jana

Obsluha je příšerná. Udělali jsme rezervaci pro 30lidí, přišlo nás 27, Ti byli doslova namačkaní u 3 stolů a 3 si neměli vůbec kam sednout, obsluha to nijak neřešila...teda doporučili nám se nějak srovnat...

30.06.2013 21:09 | Lucie

Ahoj všichni,tuto hospůdku občas s kamarádkou navštívím a nemůžu si stěžovat,jak na jídlo,pití,tak i obsluhu tzv.p.Pihovaté.Je vždy milá a příjemná,tak nechápu,proč je tady na ní takový názor.Mohu všem jen doporučit!!!

25.05.2013 11:11 | Honza

Shodou okolností jsem před chvilkou napsal e mail na stránky tatáž pakáž.Pak mě napadlo mrknout na recenze.Jsem rád že názor na Paní pihovatou,a krutě nepříjemnou!!Nesdílím jen sám.Jídlo a pivo v pohodě.Ale ta obsluha této extrémně nepříjemné servírky,hodně kazí hodnocení tohoto podniku.Bez usměvu,a dost nepříjemná.Nikdy jsem se nepotřeboval,vyjadřovat někde na netu.K personálu,ale musel jsem udělat vyjímku.

24.05.2013 13:01 | Martin

Chodím celkem pravidelně a tak mám možnost porovnat obě směny. Já bych rozhodně vyhodil tu pihovatou hysterickou servírku. Jdu si do hospody "odpočinout". Dobrým pivem spláchnout únavu z celého dne. A málem abych se jí o něj bál říct. Aniž by nezpůsobila scénu. Protože si o něj řeknu po třetí. Vidím, že ho začne točit, ale nedotočí a pak zmateně pobíhá po celé hospodě. Ve finále nedokáže ani správně spočítat účet. A to téměř pravidelně. Nechápu, co tam ten člověk vůbec ještě dělá. Proto i já si vybírám "týdny". Rozhodně však ne téhle paní. Pivo i kuchyň vynikající.

14.03.2013 21:09 | Lump

pití super,jídlo výtečný a s obsluhou sranda..vše super

14.03.2013 21:09 | Lump

pití super,jídlo výtečný a s obsluhou sranda..vše super

14.03.2013 21:09 | Lump

pití super,jídlo výtečný a s obsluhou sranda..vše super

14.03.2013 21:09 | Lump

pití super,jídlo výtečný a s obsluhou sranda..vše super

20.02.2013 19:07 | Hofy

Majitele znam, reknu mu too te spatne obsluze, ale zebra maji nejlepsi a tu obsluhu neresim, kdyz dostanu zebra, zakali se mi postreha vnimam jen to jidlo. :)

16.02.2013 14:02 | Karlos 53

Všichni tady na to plivete,ale tenhle problem je tam dávno.Majitel to tady stejnak nečte,takže nám nezbyde nic jinýho než to vydržet nebo tam nechodit.<br />

13.02.2013 20:08 | sluníčko sedmitečný

Souhlas s beruškou ty holky tam jsou většinou dost otrávený chtělo by to nějakýho veselýho chlapa kterej jim ukáže jak má vypadat obsluha kterou baví její práce...jinak jídlo supr pivko nemluvim něco by se mohlo udělat s tim odvětráváním páč i pro silnou kuřačku jako jsem já tam je občas fakt hodně zahuleno...

13.02.2013 20:08 | beruška

Vyházej všechny,co v tý hospodě nemaj co dělet a začni u tý pihovatý,ta co tam jede to nemá obdoby.Ta holka je asi jinde rozumem. A tomu zbytku nacpy jejich iphony do prdele a ještě je kopni do nich.Kdo to kdy viděl,aby místo točení výtečného piva a nošení výtečných pokrnů si mastily smsky.Ta tam napíše víc zprav,než udělá kroků za pracovní dobu.Jestli jsou placený od zprav,tak maji vyděláno.Jestli to tu obsluhu nebaví,tak at' jdou dělat něco jinýho,pač se celej večer koukat na vypruzenou obsluhu je celkem nechutný,to ani nechutná to výtečný pivo.

04.02.2013 13:01 | Jarda

Víte proč jsem přestal navštěvovat tuto restauraci?Pivo výborné, jenže hodně pod míru. Když se ještě ozvu, že jsem si objednal velké pivo a ne malé za cenu velkého, následuje nepříjemný pohled a občasné rýpnutí do hostů, že tu nejsme sami. A tak někteří z hostů musí sledovat týdny, aby narazili na správnou obsluhu. A na týden, kdy má službu obsluhující s příjemným slovenským přízvukem, ale ochota, vlídnost a vstřícnost zřejmě zůstaly někde za hranicemi. A tak se ptám - proč v jednom týdnu to jde a v druhém musí někteří zákaznici vyhledávat jiné pohostinské zařízení?

01.02.2013 11:11 | Jarda

Názor paní Romany přesně vystihuje situaci s obsluhou. V případě, že narazíte v jednom týdnu na pihovatou, rezatou paní, je to v pohodě. Pokud příjdete další týden (obsluha se po týdnu střídá), tak máte smůlu. Nezbývá, než si hlídat, kdo v jakém týdnu obsluhuje a chodit sem pouze v ten "správný" týden.<br /> Jinak pokud se to sejde a v kuchyni je ještě Zaremba je to vynikající hospoda.

28.01.2013 14:02 | Silva

Přikláním se k názoru, že hospoda by byla příjemná, prostředí je zajímavé, ale obsluha je velmi špatná ! Jedna servírka celý večer psala SMS za barem a druhá nestíhala. Velmi těžké si objednatr cokoli. Ani jedinkrát jsme neslyšeli prosím nebo děkuji.<br /> <br /> Takže rozhodně nedoporučuji !!

23.12.2012 10:10 | D

jednoznacne nejlepsi pivo z tanku a zebra v liberci. obsluha je v pohode, rychla. prostredi na prvni pohled nevypada, ale pokud chcete zakalit, je to dobry misto. zadny rychly vyhozeni patnact minut pred zavirackou, nechali nas posedet jeste dalsi hodinu.

06.12.2012 11:11 | Kateřina

Když pominu obsluhu, tak se tato hospůdka řadí mezi mé nejoblíbenější v Liberci. Pivo skvělé, jídlo super, prostředí jak má být, ale ta obsluha, to je děs. Neochota a výraz krasotinek se nedá ani popsat, ta se musí zažít. Doporučuji dámy vyměnit nebo jim alespoň domluvit. Pokud se tohle změní, hospoda nebude mít téměř konkurenci.

14.09.2012 12:12 | Romana

Tato restaurace mi byla doporučena od kolegyně z práce,tak jsme tam zašli třikrát s rodinou.Poprvé jsme si mysleli,že servírky měli nějaký špatný den,bylo vidět,že jsou otrávené a že host není na prvním místě.Jídlo vše vynahradilo,žebra,koleno,stehýnka...kuchař sklízel jedničku.Podruhé jsme narazili na jiné servírky,pihovatá,rezatá paní velice příjemná,jídlo opět dobré.Na potřetí jsem vzala rodinu s dcerami a jejich přítele.Měli jsme ale zase smůlu,opět ty dvě,co poprvé.Neochota,klábosení u baru,zapomněli přinést jedno jídlo.Další třičtvrtě hodina než se jídlo udělalo.Neklesali jsme na mysli,tak jsme si řekli-dáme si pivko.No jo,jenže to,aby je člověk prosil,aby dámy začaly pracovat a mít zájem o hosty.Manžel řekl,že už ho tam nikdy neuvidí.Byli jsme zklamáni.Výborné jídlo,ale celé to kazí obsluha.Takový personál by měl jít někam ven do stánku,kde se tolik nenaběhají.Je to škoda,kdyby byly všímavější,usměvavé a ochotné,věřím,že jejich tržby budou vyšší,což by si každý majitel přál.Takhle jim to ty dvě servírky kazí a hned mají o šest hostů méně.

05.09.2012 12:12 | Sten77

Návštěvu tohoto podniku doporučuji. Jídlo je výborné,nijak zvlášť dlouho jsem na něj nečekal. Obsluha je příjemná,rychlá a ochotná. Pivo je nejlepší v Liberci.

02.04.2012 09:09 | Livie S.

Návštěvu tohoto podniku nedoporučuji. Mají naprosto neochotné, odrzlé, protivné servírky. 25 min nás nechaly čekat na možnost objednání si jídla, zatím co si spolu na baru vesele povídaly, kouřily a popíjely vínečko. Po hodinovém čekání na uzená (!) žebra nám donesly pouze 2 porce s ubohým vysvětlením, že zbytek se jim nevešel do trouby???? Načež nám "milá" servírka nakázala, ať to jíme dohromady, že zbytek donese později. Při dotazu, za jak dlouho budou zbylé dvě porce nám opět odvětila, ať to jíme dohromady, že zbytek donese později. K samotnému jídlu - žebra byla přesolená, křen vyčpělý...Jediné plus bylo výborné pivo.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka