Nejezto.cz » Hodnocení Zelená zahrada

Zelená zahrada
3.6
4

Hodnocení - Zelená zahrada

Hodnocení restaurace 4 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Zelená zahrada

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. <br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. <br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš K.

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

25.10.2025 22:10 | Miloš

Po recenzích na internetu, o nejlepším Kung-pau v Praze v Zelená zahrada, jsme si udělali rezervaci, a těšili se po letech na gastronomický zážitek. Hodně cestujeme a Asie je naše oblíbená destinace, takže jídlo máme opravdu jak v oku, tak hodně odjezeno.<br /> První dojem je super, místo je krásný, atmosféra super-krb, obrazy, doplňky, posezení, servírování úžasné, obsluha velmi milá a pozorná, prostě pěkné místo, a věřím, že i venku posezení musí být v létě krásné, ale to je vše.<br /> Jestli tam někomu to jídlo chutná, tak ho lituji (bylo plno, takže asi chutná), byli jsme tam před 15 lety, a nic se nezměnilo, a to co před 15 lety stačilo, dnes je totální propadák. <br /> Když to vezmu popořádku, už jen cena Coca-Coly za 105,-Kč za večer dáte dvě/tři, je to 210/315,-Kč za něco co stojí 15Kč - kupuji v MAKRU, ale ok do cen mluvit nebudu, to jen k zamyšlení, kdyby to bylo to jediné, tak to neřeším a jsem spokojený.<br /> Vydělávám hodně, tak jde spíš o princip, ale za mě je to "zlodějina", i když chápu tu chamtivost, skoro jako by ta jídla měli k pití člověka nutit, vše slané až extrémně moc. Za mě nejdražší Cola v mém životě (v ČR).<br /> Ale to jídlo, to byla "šlichta", Kung-pao nejhorší jaké jsem kdy jedl za posledních 20 let, spíš kyselé než sladké, bez zeleniny, nedochucené/bez chuti, a extrémně slané, pouze s arašídy. Kdyby to bylo vychucené ok, ale ne, žádné koření, bylinky prostě recept z 90ek. <br /> Kuřecí s ananasem - přeslazené tak, že jsem nepoznal jestli je ten ananas z konzervy nebo čerstvý (sázím na konzervu), do toho hozené celé opražené mandle? To jako vážně? Bylo to tak odporné, že to nikdo nechtěl dojíst, ze všech jídel totálně nedochucené, žádné koření, žádná další přísada/koření/bylinky/zelenina, kg Solamilu nebo škrobu, skoro jako nějaký "zácuc".<br /> Kuřecí sladkokyselé - to bylo vážně "originální" jídlo, a s asijskou alternativou/podobou chuti to nemělo nic společného, maso v těstíčku bylo ok, ale ta sladko-kyselá omáčka, cosi tmavého, nevím byla cítit hodně po víně nebo Balzamikový ocet - kyselá, nechutnala nám u stolu nikomu.<br /> Lososový poke bow -jsem ani neměl odvahu ochutnat, takže ho nebudu hodnotit, ale dle slov dcery, to stalo "za.....horší jsem nikdy nejedla".<br /> Ale jednu pozitivní věc jsme našli, všichni jsme se shodli na výborné rýži, tu můžu pochválit.<br /> Závěrem - nedoporučuji návštěvu nikomu, úžasné místo, i obsluha, ale jídlo totální "hnus", a za 2100Kč to rozhodně nestojí, to klidně nějaké asijské bistro za 700Kč bude 100x lepší, a že jejich v Praze je. Cestou do hotelu jsem si musel zlepšit chuť jinde. <br /> Jako tím, že jsme si ve čtyřech to jídlo měnili, tak každý ochutnal, a část jsme snědli, byl jsem ochoten ho vrátit, nechtěl jsme kazit večer, ale měl jsem :(<br /> Doporučení pro zlepšení: kuchař by měl vycestovat do Thajska, Vietnamu...., a nebo SAPA? A naučit se vařit podle aktuálních trendů, a když už chce být originální, což není ke škodě, mělo by to mít nějakou chuť, a nějak vypadat, jí se i očima, mělo by pěkně vonět, a kuře s ananasem bylo odporné už od pohledu.<br /> Toto byla parodie na asijské jídlo, a jestli to stačilo před 15 lety, dnes je to ubohé a nechutné. Celý večer mi to zkazilo, a zítra se těším jinam.<br /> Je mi to líto, měl jsme velká očekávání, ale odcházel jsem s pocitem okradení, a znechucení, že někdo může takové "šlichty" v dnešní době podávat. Recenze píšu jen když jsem opravdu hodně znechucen, a napsal jsem jich asi 3-4x v životě.<br /> Toto byl za mě nejhorší zážitek za posledních 20 let, tak si návštěvu dobře promyslete.

04.09.2013 14:02 | Matysek

Starý činžák z kterého padá omítka a nevlídní nájemníci, jinak ale uvnitř restaurace je velmi hezké prostředí

15.01.2012 21:09 | Katie

Velmi luxusní prostředí a nádherná zahrádka s jezírkem v klidné lokalitě. Obsluha na profesionální úrovni. Nevýhodou jsou vyšší ceny, ale jinak bylo jídlo dobře připravené a chutné. Rozhodně doporučuji.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka