Nejezto.cz » Hodnocení Café Imperial

Café Imperial
2.5
102

Hodnocení - Café Imperial

Hodnocení restaurace 102 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Café Imperial

24.03.2018 14:02 | petr

Nevalne jídlo šílene ceny už nikdy více

28.07.2016 20:08 | Vladislav

Vydali jsme se s manželkou do restaurace p. Pohlreicha na večeři. Můj předkrm byl celkem podprůměrný (paštika), manželka měla cibulačku a ta byla prý výborná. Jako hlavní chod jsem zvolil specialitu šéfkuchaře telecí líčka (mimochodem moc by mě zajímalo, kdo tam byl ten večer v roli šéfkuchaře...). Bohužel maso i štáva byli příšerně přesolené, takže ani nevím jak chutnala příloha. A to jsme zvyklí dosti solit. Manželka měla pečenou telecí kýtu a měla úplně opačný problém, jídlo měla absolutně bez chuti......<br /> Po večeři následoval dezert (musím zde zmínit, že jako omluvu podniku jsem dostal dezert zdarma) a musím uznale říci, že dezerty v této restauraci jsou opravdu exkluzivní.

21.06.2016 03:03 | llegie

takze planovanou navstevu rusim

14.06.2016 17:05 | Klára

Restauraci jsme navštívili poprvé a určitě se tam budeme chtít vrátit. Obsluha byla úplně na jiné úrovni než vídáme jinde, jídlo také bylo úžasné. Nejvíce nám chutnala francouzská cibulačka. Určitě jsme tam nebyli naposledy a rádi tam zase pojedeme.

14.06.2016 17:05 | Klára

Restauraci jsme navštívili poprvé a určitě se tam budeme chtít vrátit. Obsluha byla úplně na jiné úrovni než vídáme jinde, jídlo také bylo úžasné. Nejvíce nám chutnala francouzská cibulačka. Určitě jsme tam nebyli naposledy a rádi tam zase pojedeme.

03.06.2016 22:10 | Viktor

Hrůza pro turisty, dvakrát jsem naletěl a pokaždé měl střevní potíže!

03.06.2016 22:10 | Viktor

Hrůza pro turisty, dvakrát jsem naletěl a pokaždé měl střevní potíže!

03.06.2016 22:10 | Viktor

Hrůza pro turisty, dvakrát jsem naletěl a pokaždé měl střevní potíže!

03.06.2016 22:10 | Viktor

Hrůza pro turisty, dvakrát jsem naletěl a pokaždé měl střevní potíže!

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

28.03.2016 20:08 | Honza

Pravda je, že zkusit se má všechno- něco bohužel jen jednou a to je tato restaurace.<br /> Bageta a k ní nepopsatelná pomazánka ( zpět o 30let). Telecí tatarák absolutně nedochucený!<br /> Hrášková polévka za cca 90,-- bez krutonů a chuťově průměr.<br /> US Hanger steak- při objednání ( pokud se nezeptáte číšníka) nevíte na kolik gramů ho dělají ( tady na ubohých 150-za cca 400,-).<br /> Chtěl jsem ho medium - dostal studený a syrový. Majitel propaguje čistý bílý porcelán - zde barevný. Bujonšálek - nahoře zůžený a tudíž chladne dost dlouho a špatně se z něho jí.<br /> Čekal jsem , že vše bude super- ale nechápu , když číšník vyměňuje příbor v rukavičce a přitom si nevšimne fleku pod skleničkou.<br /> Nechápu proč není na jídelním lístku množství (váha )???

29.02.2016 11:11 | Eva

Ještě jsem byla překvapena,když jsme si objednali větší minerálku a číšník jí přinesl v pet lahvi a nechal jí tam.Kdyby jí nalil do nějakého džbánku,tak by to rozhodně vypadalo líp.

29.02.2016 11:11 | Eva

Dostala jsem poukaz k narozeninám.Moc jsem se těšila.Prostředí pěkné,ale hlučné.Je to velký prostor,a s tím se asi nedá nic dělat.Potěšilo mě přáníčko ,ale škoda,že nebylo podepsané od pana Pohlreichta.Tím by získal u mě víc hvězdiček.Obluha a jídlo bylo,dobré,ale téměř všem jídlům něco chybělo.Nemělo to žádnou chuť.Pokud jdu di takového podniku,očekávám,že vše bude perfektní,žádné dosolování.chyběl dresink,u kaše v misce,by mělo být automaticky kousek másla.Na obrázcích které jsem našla to tam je?,jsou to maličkosti,ale takové v luxusním podniku by neměly chybět

29.02.2016 11:11 | Eva

Dostala jsem poukaz k narozeninám.Moc jsem se těšila.Prostředí pěkné,ale hlučné.Je to velký prostor,a s tím se asi nedá nic dělat.Potěšilo mě přáníčko ,ale škoda,že nebylo podepsané od pana Pohlreichta.Tím by získal u mě víc hvězdiček.Obluha a jídlo bylo,dobré,ale téměř všem jídlům něco chybělo.Nemělo to žádnou chuť.Pokud jdu di takového podniku,očekávám,že vše bude perfektní,žádné dosolování.chyběl dresink,u kaše v misce,by mělo být automaticky kousek másla.Na obrázcích které jsem našla to tam je?,jsou to maličkosti,ale takové v luxusním podniku by neměly chybět

29.02.2016 11:11 | Eva

Dostala jsem poukaz k narozeninám.Moc jsem se těšila.Prostředí pěkné,ale hlučné.Je to velký prostor,a s tím se asi nedá nic dělat.Potěšilo mě přáníčko ,ale škoda,že nebylo podepsané od pana Pohlreichta.Tím by získal u mě víc hvězdiček.Obluha a jídlo bylo,dobré,ale téměř všem jídlům něco chybělo.Nemělo to žádnou chuť.Pokud jdu di takového podniku,očekávám,že vše bude perfektní,žádné dosolování.chyběl dresink,u kaše v misce,by mělo být automaticky kousek másla.Na obrázcích které jsem našla to tam je?,jsou to maličkosti,ale takové v luxusním podniku by neměly chybět

29.02.2016 11:11 | Eva

Dostala jsem poukaz k narozeninám.Moc jsem se těšila.Prostředí pěkné,ale hlučné.Je to velký prostor,a s tím se asi nedá nic dělat.Potěšilo mě přáníčko ,ale škoda,že nebylo podepsané od pana Pohlreichta.Tím by získal u mě víc hvězdiček.Obluha a jídlo bylo,dobré,ale téměř všem jídlům něco chybělo.Nemělo to žádnou chuť.Pokud jdu di takového podniku,očekávám,že vše bude perfektní,žádné dosolování.chyběl dresink,u kaše v misce,by mělo být automaticky kousek másla.Na obrázcích které jsem našla to tam je?,jsou to maličkosti,ale takové v luxusním podniku by neměly chybět

05.02.2016 17:05 | Renata

Nehledě na to, že hned po usazení jsme našli na stole pár drobečků, naprosto mě vytočilo, když si ve "vyhlášené" restauraci dáte za dost peněz jídlo a dostanete papírový ubrousek! To je hodně pod úroveň. Dnes jsou snad plátěné ubrousky v dobré restauraci samozřejmostí!! Dala jsem si svíčkovou, chuťově dobrá, ale jeden knedlík byl osliznutý (asi se dlouho napařoval) a málo omáčky, v restauracích na stejné úrovni přináší zpravidla i omáčník, kdyby si chtěl host přidat.. Od takového kritika a gastronoma bych čekala víc :-/

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

02.01.2016 11:11 | Alice

Nedoporučuji, zásadně ne. Pan šéfkuchař naprosto nezodpovědný a namyšlený člověk. Jeho práce je vrcholem nevkusu. Opravdu zvolte jinou jakoukoliv restauraci!!

19.10.2015 13:01 | Zdeněk

Jídlo 18.10.2015 ve 21.30 hod nechutné, měl jsem svíčkovou, maso bez chuti, prostředí neůtulné, hlučné, malé stoly, lahev vína odkládala obsluha na topení, obsluha neuměla česky.

22.03.2015 08:08 | K

Byli jsme zde na večeři a jsme velice spokojeni. Mohu doporučit kulajdu, dále jehněčí kolínko a jako dezert banánové fluffy (+becherovka). Obsluha rychlá a velice příjemná.

22.03.2015 08:08 | K

Byli jsme zde na večeři a jsme velice spokojeni. Mohu doporučit kulajdu, dále jehněčí kolínko a jako dezert banánové fluffy (+becherovka). Obsluha rychlá a velice příjemná.

22.03.2015 08:08 | K

Byli jsme zde na večeři a jsme velice spokojeni. Mohu doporučit kulajdu, dále jehněčí kolínko a jako dezert banánové fluffy (+becherovka). Obsluha rychlá a velice příjemná.

20.12.2014 03:03 | E.

Budu patřit mezi ty, kterým se zde nelíbilo. Velká hlučná a přeplněná "tělocvična" , kde vás usadí k ministolečku, na který se ke konvičce s čajem nevejde už nic jiného. Kabáty se věšely na jediné místo přímo vedle našeho stolu a rozestupy mezi ostatními stoli nebyly větší než 30 cm.Jídlo bylo jedlé,ale rozhodně nepatřilo k prvotřídním. Sečteno a podtrženo - viděli jsme a vím, že sem už nikdy více.

11.12.2014 13:01 | Pavel

Pro Františka Buňatu - Vám by se měla především omluvit Vaše učitelka českého jazyka ze základní školy. Obědnal, zapoměl, abich? Pokud netrpíte závažnou mentální retardací, měl byste se nad sebou vážně zamyslet.

05.12.2014 10:10 | Iva.P.

Obsluha vynikající, rychlá, ochotná. <br /> Překvapením byla omeleta s bylinkami ze zahrádky šéfkuchaře - jen a pouze pažitka, omeleta bez jakékoliv ozdoby. Stačil by kroužek papriky, přepůlené rajčátko, lístek bazalky nebo petrželky, prostě cokoli z toho, co pan Polreich doporučoval v jiných restauracích.

26.10.2014 18:06 | František Buňata

zarezervoval jsem si dne 12.10. stůl v imperial cafe u příležitosti 69 narozenin mé matky. obědnal jsem si do předu růže na stůl a po obědě ten nejlepší dort. květina na stole nestála, pro tu po 100 omluvách běžely a dort , na který zřejmě také zapoměly, vypadal hrozně. Koupený nízký korpus, zasypaný zaželírovanými malinami, bez krému, ačíslo 69 napsané čokoládou na talíři. No děs.Fotky mám. Ale abich jen nehanil, jídlo i servis, velmi dobré. Ale to nic nemění na tom, že narozky mé matky nedopadly vůbec tak jak měly. A za 4000 za oběd ve třech, to se stát nesmí. Sice se stokrát omlouvaly, ale co, jako, za ty prachy?

06.08.2014 14:02 | sijah

JSEM CASTYM NAVSTEVNIM RESTAURACE PO KAZDE KDYZ PRIJIZDIM DO CR NAVSTEVUJI VZDY BEZ VYHRAD KDYZ TU CTU RECENZE ZE NECO NEBYLO DOBRE NEMOHU UVERIT NIKDY JSEM SE S NICIM SPATNYM NESETKALA VZDY VSE PRVOTRIDNI

18.07.2014 06:06 | Martina C.

O jidle jako takovem nemohu rict nic spatneho, svickova mi moc chutnala, ale o prostredi? Uz nikdy me tam nikdo nedostane!!! Smrad, hluk... a misto toho aby mel clovek u jidla soukromi, jite i s vedlejsim stolem... Zavodni jidelna hadr...<br /> Cekala bych, prijemne posezeni a ne, ze to do sebe rychle nahazim a utikam radeji pryc.

24.06.2014 18:06 | Martina

Jsem velice zklamaná :-( hlavní chod byl velmi nechutný. Strašně jsem se těšila ke Zdenkovi, jsem jeho fanynka a inspiruji se jeho kuchyní... byla jsem u něj před lety a bylo to úžasné, ale letos :-( kulajda ok, desert také..ale hlavní jídlo :-( musím napsat nechutné.. dala jsem si mečouna s chřestem.. chřest byl velmi hořký a mečoun by se dal přirovnat k tenisáku! Byl gumový, bez chuti, velice syrový.. opravdu ošklivý zážitek až se mi udělalo nevolno :-(

11.06.2014 14:02 | Brutus krutus

Čekal jsem více... to jsou ty prvky očekávání a pak sklamání :)<br /> Ale váže... velmi dobrý přístup personálu, jídlo dobré, ale možná někdy moc "divoké". Nadruhou stranu je to alespoň zajímavé. Kulajda byla vynikající. Myslím, že tedy se nedá moc šáhnout vedle. <br /> Za tu cenu je to přijatelné.

11.06.2014 14:02 | Brutus krutus

Čekal jsem více... to jsou ty prvky očekávání a pak sklamání :)<br /> Ale váže... velmi dobrý přístup personálu, jídlo dobré, ale možná někdy moc "divoké". Nadruhou stranu je to alespoň zajímavé. Kulajda byla vynikající. Myslím, že tedy se nedá moc šáhnout vedle. <br /> Za tu cenu je to přijatelné.

11.06.2014 14:02 | Brutus krutus

Čekal jsem více... to jsou ty prvky očekávání a pak sklamání :)<br /> Ale váže... velmi dobrý přístup personálu, jídlo dobré, ale možná někdy moc "divoké". Nadruhou stranu je to alespoň zajímavé. Kulajda byla vynikající. Myslím, že tedy se nedá moc šáhnout vedle. <br /> Za tu cenu je to přijatelné.

19.05.2014 23:11 | Tomas

Obsluha uplne v pohode.Francouzska cibulačka velmi dobra.Teleci licka vynikajici a k tomu zelenina a bramborova kase taky skvela chut.Bratr mel kukuricne kure a rikal ze dobre a k tomu hranolky,ktere byli opravdu jak mají byt,pekne bramborova chut.Jinak Plzen a Espresso co jsem mel tak dobre.Bylo plno,ale prostreli nam v kavarne a vůbec to nevadilo.Prostredi je velice prijemne.

14.05.2014 14:02 | Augustin

Obsluha dobrá. prostredie príjemné. Sviečková na smotane bola pre mna velkým sklamaním. Omáčka bola nie zeleninová ale karamelová, s čim som sa nikde v Českej republike nestretol. Pan majitel v sutaži hodnotil svojho súpera ked varili sviečkovu že omačka je malo citiť po zelenine. Zial ta jeho nemala so sviečkovou omačkou nič spoločné. Bol to príkrokaramelový výplod asi jeho prebujnelej fantazie. Ostatne jedla ako telecí líčka , kachna atd. môžem pochváliť.<br /> Nazdar

21.04.2014 18:06 | Pavel

Velmi příjemná obsluha, výborně propečený steak a výtečná hovězí polévka! S vyšší cenou zde člověk musí počítat. Jen jsem byl překvapený papírovým prostíráním na stole. Jinak mohu doporučit! Pavel z http://1-pneumatiky.com/

20.04.2014 12:12 | Eva

Byla jsem zklamaná,že mi odmítli dát k jídlu kohoutkovou vodu.Prý na to nejsou zařízení?????

20.04.2014 12:12 | Eva

Byla jsem zklamaná,že mi odmítli dát k jídlu kohoutkovou vodu.Prý na to nejsou zařízení?????

20.04.2014 12:12 | Eva

Byla jsem zklamaná,že mi odmítli dát k jídlu kohoutkovou vodu.Prý na to nejsou zařízení?????

05.02.2014 00:12 | IRENA A RODINA

Čekaly jsme alespoň lepší průměr, ale nic moc. Místnost přecpaná stoly, s papírem místo prostírání. Jídlo nám nejprve přinesli jiné než bylo objednané, po dalším čekání ( celkem 50min ), jsme se dočkali polévky. Vývar s domácími nudlemi, byla voda s inst. nudlemi, děs. Steak jinak propečený než jsme chtěli. Moučník obyčejná buchta s rozinkami a káva příšerná. Myslím, že by se sem měl dostavit pořádný kuchař a ukázat jim jak se má vařit a prostírat. Tak krásné prostory by si zasloužily opravdové odborníky. Víme bezpečně, že už nikdy více.

30.01.2014 23:11 | Lucka a Pája

Dnešní návštěva Café Imperial v nás zanechala skvělý dojem .. o který se v krátkosti podělíme. Na začátek jsme si objednali polévky kuřecí vývar a kulajdu se ztraceným vejcem - naprostý luxus. Jako hlavní chod jsme zvolili telecí líčka na červeném víně s bramborovu kaší. I toto jídle můžeme bez váhání doporučit. Výborně ochucené jídlo, kaše se rozplývala na jazyku, maso taktéž.. K chuti nám přišlo také rozlévané Rulandské šedé. Personál na jedničku. Dokonce i do kabátu pomohl :-) Děkujeme za hezký večer a rádi se do CI opět vrátíme!

12.07.2013 14:02 | Zdeněk

Byl jsem zde s celou rodinou, musím vřele doporučit, skvělé jídlo kachna, to byla báseň, cheesecake výborný, ryba, polévka vše naprosto v pořádku! Je znát, že se zde přesně projevuje to co p.Polreich říká všem v restauracích, raději míň jídel, ale supr kvalita!<br /> To zde platí, na 100%. Prostě zde člověk neudělá chybu ať si dá jakékoliv jídlo.<br /> A ještě zajímavost, zde na stěně je největí kachličková mozaika v Evropě!<br /> Zvedněte také oči od stolu vzhůru. Také se tu natáčelo několik zahraničních produkcí. Ale to ještě nabylo za Polreicha. Myslím dobrý tip na skvělý zážitek! :)

06.05.2013 14:02 | Hanka

Pěkné prostředí a fakt dobré papáníčko. S obsluhou jsme byli také spokojeni, určo se někdy vrátíme :-) a známím doporučíme.

03.04.2013 15:03 | aneta

Nelamte si s tím hlavu..najdete i lepší restaurace za rozumnejší ceny..a kdyby ne objednejte si jídlo domu přes jídloteď.cz Rozvoz i dovoz je zdarma. Všem mužu jenom doporučit !

03.04.2013 15:03 | aneta

Nelamte si s tím hlavu..najdete i lepší restaurace za rozumnejší ceny..a kdyby ne objednejte si jídlo domu přes jídloteď.cz Rozvoz i dovoz je zdarma. Všem mužu jenom doporučit !

03.04.2013 15:03 | aneta

Nelamte si s tím hlavu..najdete i lepší restaurace za rozumnejší ceny..a kdyby ne objednejte si jídlo domu přes jídloteď.cz Rozvoz i dovoz je zdarma. Všem mužu jenom doporučit !

03.04.2013 15:03 | aneta

Nelamte si s tím hlavu..najdete i lepší restaurace za rozumnejší ceny..a kdyby ne objednejte si jídlo domu přes jídloteď.cz Rozvoz i dovoz je zdarma. Všem mužu jenom doporučit !

03.04.2013 15:03 | aneta

Nelamte si s tím hlavu..najdete i lepší restaurace za rozumnejší ceny..a kdyby ne objednejte si jídlo domu přes jídloteď.cz Rozvoz i dovoz je zdarma. Všem mužu jenom doporučit !

22.02.2013 11:11 | Martin

Jako gurmán jsem chtěl zkusit, jestli pan polreich (nebo jeho žáci) neumí jenom nadávat, ale i skutečně chutně uvařit. Díval jsem se na recenze a s mnohými tedy souhlasit nemůžu. Domníval jsem se, že Cafe Imperial se bude profilovat jako lepší restaurace. Prostědí sice hezké, ale luxusní? to ne. Papírové prostírání se hodí do levné putiky, ale sem? Na čem jsem ale ztroskotal byla naprostá absence, dle zákona povinných "stavebně oddělených prostor pro kuřáky". Proboha, proč restaurace, kde se pokoušejí vařit lepší jídlo není zcela nekuřácká. Nebo si pan Polreich myslí, že kuřák, při svých poškozených chuťových pohárcích, rozeznává chutě? Měl jsem vztek a z restaurace jsem odešel, když u stolu vedle mého začala paní kouřit a bylo mi řečeno, že paní je již v kuřácké zéně a tudíž to smí. Nevím, jestli to lze, ale zde bych doporučil maximálně jídlo zabalit a posoudit doma.

17.02.2013 19:07 | Míša

Jídlo výborné, nebylo co vytknout, prostě gastronomický zážitek, obsluha velmi příjemná, vzhledem k vyšší cenové kategorii a luxusnímu prostředí jsme ale očekávali i odpoledne na stole ubrus, papírové prostírání nám celkový dojem trochu pokazilo<br /> jinak doporučujeme

30.01.2013 13:01 | Tereza

V Imperialu jsem byla už 2x. Jednou jsem tam zavítali s maminkou jen tak při procházce Prahy. Máme pana Pohlreicha moc rádi. Řekli jsme si,tak si jednou dáme do nosu :) Dali jsme si krásně vychlazenou Plzničku. Já jsem si objednala již zmiňovanou svíčkovou a maminka telecí řízek s br. kaší. Mohu Vám říct,že lepší svíčkovou jsem ještě nejedla. Je to moje oblíbené jídlo a hodně mi záleží na chuti. Do mých 22 let vedla babička,ale tým pana Pohlreicha jí bohužel předčil. Opravdu vynikající. Maminčin telecí řízek ale nebyl vůbec pozadu. Vynikající chuť,kaše jedna báseň. Opravdu jsme si moc pochutnali,sice jsme tam nechali za toto jídlo,vč pití něco kolem 500,- nicméně vůbec nelitujeme. Restauraci jsem navštívila ještě jednou s kamarádkou.Dali jsme si jen kávu a panna cotu. Bylo to mňamózní :) Obsluha byla po obě moje návštěvy milá. Při první návštěvě seděl shodou okolností naproti nám pan Pohlreich a celou dobu koukal po restauraci a na klienty se pousmíval. Je to velice sympatický člověk,ač se to tak v televizi nemusí zdát. Myslím si,že si opravdu zaslouží uznání.Za prvé,protože ví o čem mluví a za druhé,protože se o tom můžete přesvědčit v jeho restauraci :) Ale abych jen nechválila,tak jediné,co bych malinko vytkla by opravdu byly ty stoly blízko sebe. Klienti by si asi zasloužili více soukromí :) Nenavštívím tuto restauraci každý měsíc,nicméně je to pro naší rodinu jistotu,kde klient za své poctivě vydělané peníze opravdu dostane to,co si zaslouží :)

13.01.2013 11:11 | Jana

Včerejší večeře v Cafe Imperial pro mě byla tak napůl skvělým zážitkem a zklamáním. Obsluha byla výborná, i když na můj vkus jsme docela dlouho čekali na objednání, ale restaurace byla téměř plná, to se dá pochopit. Předkrm z marinovaného lososa byl skvělý, zajímavý, prostě chuťová exploze. Hlavní chod nesplnil má očekávání. Steak nebyl medium, ale rare, což mi trochu zkazilo chuť k jídlo, na mě příliš málo tepelně upravené. Na žádost mi steak dodělali, ale to už není ono. Dezert byl skvělý. Čokoládová bomba je parádní a efektní dezert, už jen pro to překvapení na začátku. Kdo neměl, doporučuji vyzkoušet. Trochu mi v restauraci vadí málo soukromí, stůl pro dva je malý, takže máte problém partnera chytit i za ruku a celkově se mi prostory pro romantickou večeři nezdají úplně vhodné. Osobně se do Cafe Imperial asi delší dobu nevrátím, půjdu hledat jiná místa, kde uspokojím své chuťové buňky.

04.01.2013 13:01 | Martin

Zdravím, restauraci jsme navštívili prvně na doporučení a samozřejmě i na pobídku, že vlastníkem je pan Pohlreich:).<br /> Jídlo a personál absolutně bezvadné někdy to bylo od personálu až moc vlezlé jak se každé 2-3 minuty ptají jestli je vše v pořádku a jestli něco nechybí apod, ale to už záleží na každém.<br /> Jediné co mě opravdu zarazilo a zamrzelo je styl jakým je restaurace rozložená. Samozřejmě je jasné že se snaží, aby se tam vlezlo co nejvíce lidí (jelikož je stále plná), ale aby byly stolky 10cm od sebe a lidé co přišli z jedné i druhé strany 5-10min po nás a nakukovali nám do jídla a říkali si "jooo to vypadá dobře, to bych si dal taky" (což se opakovalo po každém chodu) tak to zrovna příjemné není. Možná trochu ubrat stolů a udělat více místa pro soukromí by neuškodilo. Působilo to na měj jako bych byl ve čtverkové jídelně jen s luxusním jídlem a kvalitní obsluhou.

06.12.2012 13:01 | Michal Pick

Tak jsme byli se právě vrátlili z oběda. Všichni tři jsme si dali Tahjský salát s hovězím a k tomu Frankovku 2010, pozdní sběr. Salát byl krásně barevný a úžasně vychucený, masíčko z vysokého roštěnce se rozplývalo na jazyku. Velmi zajímavá kombinace mrkve, červené cibulky, papriky, okurky a čerstvého koriandru. 300,-/osoba. Byl jsem velmi mile překvapen!<br /> Personál pozorný, milý a nad míru profesionální. Je vidět, že majiteli na restauraci záleží. Pan Polreich nás vítal, i se s námi loučil. Podotýkám, že restaurace praskala ve švech :)

10.10.2012 16:04 | Tereza

Obsluha moc milá a pozorná... jídlo jak kdy... nekdy vázne skvelé ale obcas za ty penize nic moc... zalezi trochu na stesti...

18.12.2011 22:10 | Honza

Jako předkrm jsem zvolil tatarský biftek s topinkami, byl jsem okouzlen výtečnou chutí a ochucení masa, topinky na můj vkus příliš nasáklé olejem, ale tak to je asi v pořádku.Jako hlavní chod jsem zvolil líčka- lahoda-maso se rozpadá na talíři, bramborová kaše je tak úžasně jemná a smetanová, škoda, že ji bylo na můj vkus málo, opravdu žádné hrudky, to je pouhý výmysl. Po předkrmu jsem pil čistě přírodní fresh juice(vymačkané pomeranče) , byl dobrý, přírodní (lehce dražší- 90,-) Jako dezert jsem chtěl okusit dort, který nese jméno podniku- dort "Imperial", naurazí, nenadchne, jednalo se vláčnou buchtu s rozinkami. Jinak doporučuji jablkový závin. Během oběda hrála atypická hudba vzhledem k prostředí, to je jediná větší výtka-nemyslím, že je vhodné, aby v secesní stavbě s vysokými stropy a nejrůznějšími ozdobami hrála Evropa 2. Personál celkem příjemný, žádný zázrak. Tento podnik doporučuji navštívit jako gurmánskou destinaci i jako výlet "jak se u toho Pohlreicha vaří" . Káva nebyla nejlepší, vzhledem k vyšší ceně bych čekal lepší. Rozdoně stojí za návštěvu!

29.10.2011 19:07 | Radka

Prostředí nádherné, čisté. Zklamáním ale bylo odklízení nádobí, dovážka čistého nádobí do baru. Ruší celkový dojem hlučnost. Dalo by se přirovnat díky odklízení a dovážce nádobí k vývařovně či restauraci na nádraží, ale v honosných prostorách. Obsluha příjemná,profesionální. Jídlo celkový dojem průměrné. Vývar s domácími nudlemi - slabý vývar, o domácích nudlích, které byly avizovány pochybuji. V polévce kromě nudlí a knedlíčků bylo vloženo kuřecí stehýnko bez kůže s kostí. Celkový dojem a chuť byla zklamáním. Jedli jsme již mnohem lepší vývar. Houbový Quiche výborný. Velmi jsem si pochutnala. Přítel zkusil specialitu šéfkuchaře Telecí líčka na červeném víně s bramborovou kaší. Dle jeho slov maso výborné měkké. Zbytečně mnoho omáčky k porci bramborové kaše. Kaše hrudkatá. Malá porce, odcházel hladový. Ani na kávě jsme si nepochutnali. Přítel tureckou kávu zhodnotil jako standard. Espresso byl také zlatý standard, již jsem pila lepší k tomu s mlékem, které nebylo ohřáté, tedy kávu schladilo. Dezert malinový dort nebyl špatný, ale jedla jsem lepší. Z restaurace jsme odcházeli zklamáni a o návratu při další cestě do Prahy rozhodně neuvažujeme. Při našich cestách po republice jsme již navštívili mnoho restaurací s mnohem lepším dojmem a spokojeností. A bez reklamy, které se Cafe Imperiálu dostává především díky pořadu Ano šéfe!

28.10.2011 14:02 | Eva

Nejím maso, nejím ničí játra...už přes 10 let. Ale někdy k nim zajdu na vegetariánské dobroty

17.08.2011 22:10 | Kamila

Byli jsme tam s přítelem na snídani. Já si dala francii a přítel americkou, nebo anglickou - už nevím. Oba jsme byli velice spokojeni. Kafíčko výborné, bagetky čerstvé a teplé. Když nám ji číšní donesl na stůl, tak jsme si řekli: "tak málo?" Ale nakonec jsme měli co dělat, abychom to všechno snědli. Při další návštěvě Prahy si zajdeme na oběd. :-)

16.08.2011 19:07 | lukas

Degustační menu exkluzivní: terinka z holoubátek - výborné, hovězí jazyk na celerovém salátu - famózní, lanýžové gnocchi se šampaňskou omáčkou - výborné, chilský sea bass - výborné, telecí líčka na červeném víně - výborné, jehněčí kolínko - super exkluzivní, cheesecake - mňam, mňam, mňam

11.08.2011 14:02 | Josefa

Rozhodla jsem se zkusit zde americkou snídani, kde je možnost výběru úpravy vajec. Má vejce naměkko nedopadla dobře, bílek byl napůl syrový. A to nepočítám volská oka, která mi obsluha donesla napoprvé navzdory mé objednávce vajec naměkko.. stát de může, ale aby u slavného a holedbajícího se Pohlraicha neuměli připravit jeden z nejzákladnějších pokrmů, mne opravdu udivuje.

06.08.2011 09:09 | anonym

Jídlo fantazie, pití samozřejmě dražší, ale stojí to za to..



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka

TOPlist