Nejezto.cz » Hodnocení Čínská restaurace Mandarín

Čínská restaurace Mandarín
2.0
17

Hodnocení - Čínská restaurace Mandarín

Hodnocení restaurace 17 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Čínská restaurace Mandarín

20.11.2015 20:08 | Jarka

Priserne, obsluha strasna, jidlo hrozne a studene. Po jeho konzumaci jsem chytila takovou strevni chripku, kterou bych nepřála ani největšímu nepriteli. Rozhodne nedoporucuji.

09.04.2014 22:10 | Blanka vACHOVÁ

Teď jsem tam byla.Hrozný.Jsem zmrzlá jak rampouch.Nechápu toho majitele.Taky tam nikdo nebyl.

17.11.2013 22:10 | Kamča

Pane Berous, ale tohle není čínské bistro!! <br /> Já to hodnotím kladně jídlo výborné, pití trochu předražené, prostředí navodí příjemnou romantickou atmosféru a, ale obsluha je bohužel velmi nepříjemná a neochotná a to pokládám za velké mínus

27.09.2012 20:08 | Veronika

Do Mandarinu chodím několik let a je to moje brněnská stálice. Bohužel jedna z minima stabilně dobrých restaurací v Brně. <br /> Zde kritizovaná obsluha je naopak nesmírně milá paní. Vždycky nám doporučí nějakou specialitu, je příjemná, zajímá se. Na první pohled může působit naštvaně a nepříjemně, ale opravdu se stačí usmát a hned přichází pozitivní zpětná vazba od ní. Stejně tak je velice milá i paní majitelka.<br /> Jídlo je super. Polévka skvělá správná slizovka, porce úplně akorát. V kombinaci s hlavním chodem odcházím vždycky přecpaná k prasknutí, mnohdy ani nedojím. Nejlepší jsou tradičně uparvovaná čínská jídla. Chodíme ve dvou a většinou tam necháme mezi 400-500 Kč. Výborná cena.<br /> Chci jen podotknout, že tohle je restaurace, kde samozřejmě zákazníkovi udělají počeštělou verzi, ale pravidlem je tam spíše tradiční úprava jídel, která je vynikající a nejde o žádný fast food či vývařovnu jako na nádraží. Nudle s kuřecím si samozřejmě jde dát za 80 korun v okýnku na nádraží, ale to nemá s Čínou společného vůbec nic.<br /> Za sebe mohu jen a jen doporučit!

23.07.2012 22:10 | Petr Berous

Velmi rád navštěvuji čínské restaurace, které miluji. při návštěvě Brna jsem po delším hledání dorazil do předem vytipované(bohužel špatně) provozovny Mandarín. Malá porce polévky za 37- Kč(normálně 20,-, velká za 40,-), 2 dcl vína 50,- Kč (normální je 30,-), rybí filé 75,- Kč(normálně kolem 65.,- Kč).Takže jsem dost a zbytečně přeplatil celkem za nic a mohu si jen vyčítat, že jsme se nenajedl v některém z mnoha čínských bister kolem nádraží. Nechuť k čínským jidlům to ve mně nevyvolalo, ale tuto bezdůvodně předraženou restauraci vřele nedoporučuji a sám již nebudu pokoušet podruhé využít jejích služeb. Navštívil jsem těchto restaurací mnoho po celé ČR tak mohu srovnávat.

07.03.2012 10:10 | Zdeněk

Chodím zde několik let a jsem spokojen.<br /> Co se týká vítky k obsluze, tak stačí se pěkně usmát a člověk se chová jinak.<br /> Ruku na srdce ti co kritizují špatný personál a sami nemusí být o nic lepší.

12.12.2011 13:01 | Pavel

Jídlo velmi dobré. Ovšem blondýnka, která se minula povoláním a dělá číšnici, vše kompletně shazuje (je zoufale neprofesionální). Hlasitě mluví s k asijské kolegyni před hosty o provozních procedurách restaurace, což moc lidí nezajímá. Menu varianta vepř.maso+nudle stojí kolem 70Kč a paní se mi víceméně vysmála, když jsem se divil že mám platit 188 Kč za víceméně to samé, protože jsem to neobjednal jako menu. Ani mi obědové menu nedoporučila na začátku a dala do ruky rovnou jídelní lístek. Navíc nikdo jiný v restauraci nebyl, takže to nebylo časovým pressem. OK, měl jsem se zeptat sám, ale přece nemohu tušit, že tam menu je. Za jídlo v tomto typu restaurace (jídelna) se mi zdá 188 Kč za talíř nudlí přespříliš! A paní poroučím do fastfoodu v nějakém obchodním centru. Prostě jsem se od ní nechal okrást...



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka