Nejezto.cz » Hodnocení Cyrils Pub

Cyrils Pub
2.4
5

Hodnocení - Cyrils Pub

Hodnocení restaurace 5 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Cyrils Pub

27.11.2017 10:10 | rynsky

Po 5 letech změna k nepoznání: Pivo: "Kozel nám došel, máme jen Plzeň". Za 44 Kč na stůl přicházelo cosi mdle nasládlé chuti, velice čirého zabarvení a rychle padající pěny. Nikdo ze 6 pivařů nedokázal rozeznat původ tohoto nápoje. Asi nejblíž byl název "výplach". Jídlo: "smažený řízek z vepřové krkovičky, domácí bramborový salát". Na dotaz paní servírka potvrdila, že maso bude skutečně krkovička, "když to tam píšou". Na stole přistálo cosi velice pokrouceného (už to varuje, že nebylo použito kvalitní maso s minimem šlach) a podivného tvaru, který řez krkovice ani vzdáleně nepřipomínal. Po zakrojení jasně potvrzeno, že jde o poměrně šlachovité plecko - oproti krkovici podstatně levnější. TATO RESTAURACE ZCELA ZÁMĚRNĚ KLAME A OKRÁDÁ HOSTY. Vzhledem ke konkurenci v okolí se jedná o bezpříkladnou drzost !

12.09.2014 21:09 | Barbora Červenková

Velmi špatné jídlo za velmi nepříjemné ceny. Ani jedno jídlo,které jsme chtěli už neměli. Salát s vepřovou panenkou bylo natrhané listí s prorostlou krkovičkou,tomatová polévka dosahuje kvalit menzy a pečivo k polévce je smradlavý toust. Humus. Taky se za námi přišel pohádat kuchař,když jsme se ozvali,že to je hnusné. Tomuto podniku se vyhněte.

27.02.2013 13:01 | Kubík

Úpadek, přejmenujte to na čtyřku u Cyrila a bude to sedět. Jídlo děs a pivo, první s pěnou a potom podmíry a pěna nikde. <br />

26.11.2012 16:04 | rynsky

Bylo nás 17, tak jsme "ovzorkovali" řadu jídel. Všechna servírována najednou, náležitě horká, zelenina svěží, poctivé porce a vše velice chutné.<br /> Velice doporučuji !



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka