Nejezto.cz » Hodnocení Dobrá trefa

Dobrá trefa
1.9
3

Hodnocení - Dobrá trefa

Hodnocení restaurace 3 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Dobrá trefa

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí maso v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.

13.05.2013 14:02 | Anonym

Dobrý den.Jednou jsem vyrazil s přítelkyní a kamarádem v neděli odpoledne na oběd.Po dlouhé procházce ulicí Koněvova na Praze 3 jsme zavítali do této restaurace..Při příchodu jsem nečekal humry a nadívané labutí krky za 75kč,ale i tak jsme se usadili a čekali na obsluhu.I přesto,že jsme všichni slušně pozdravili,odpovědi jsme se nedočkali..po cca 15 minutách(v restauraci jen mi a jeden stolek štamgastu-2 pánové) se přišourala postarší,nepříjemná a drzá servírka..pokud to mělo něco společného s obsluhou.Kdyby se nezeptala,jestli si něco dáme,hádal bych ji spíš na paní od nádobí,nebo velmi socialně slabou..protože přijít v legínach se 100k ily,na nohách kroksy a špinavou,slepenou zástěru jednoho nejmenovaného pivovaru bylo na start trochu silná káva.Nepříjemně a arogantně se zeptala,jestli máme vybráno..odpověd ne,ještě jste mi nic nenabídla-bohužel nepřinesla jídelní lístek,nastalo trochu peklo.hlučně se do nás obula,že nemá čas a šla si v klidu nalít panáčka a zapila ho pivkem.Po cca 15 minutách se opět přišourala jako po obrně a mohli jsme si obědnat.Já kuřecí mao v bramboráku+zeleninová obloha,přítelkyně smažený hermelín s vařeným bramborem a kolega pečenou jitrnici s křenem a chlebem.Před jídlem 3x hovězí vývar VEVERKA...Po dalších cca 20 minutách(pořád prázdná restaurace) nám přinesla polevku,kterou jsme museli všichni vrátit,protože kuchař nalil vývar do misek nevymytých jarem,tudíš krásné modre bublinkové oka...hruza..při reklamaci byla velmi nepříjemná,dechem táhnoucí se likér mluvil za vše..Po dalších cca 40 minutách hlavní chod...A jedeme..Kuře nenasolené,nekořeněné,těsto na bramborák tmavé,jemně nakyslé chuti,obloha se zeleniny krájená den dopředu,nebo velmi brzo ráno,protože byla tragická,oschlá,pokroucena,atd..Přitelkyně hermelín spíš připomínal pečený granát v perském koberci,pochopitelně total studený,ve strouhance,ktera spíš připomínala ciprišovou drt-brambory načichlé,bílé jak sníh a studené,kdyby jsme spěchali,aby jsme to rycjle snědli..kolega na tom nebyl o nic líp,jeho jitrnice byla krásně opečená a i když křen vypadal jak poválečné lepidlo,po rozkrojení už tak v pořádku nebyla,skoro celá uvnitř byla zmrzla..když jsem obsluhu upozornil,že jídlo je spíš na trestní oznámení,s ledovým klidem mi řekla,že co jako,že kuchař asi nemá den..i přesto jsem ji dal poslední šanci a poprosil,aby mé jídlo dala zpět do kuchaně a bramborák mi dopekla,nebot těsto bylo skoro syrove a maso nedochucene..neochotně se otočila na ušmudlaném kroksu a se známým minutovým doděláním-CINK..(mikro) se řítila zpět..efekt byl zajímavý,s rajčat se kouřilo,okurky byli ještě více pokroucene a tatarka kterou jsem si před tím nalil na talíř byla živá-vařila se sama na talíři...nejsem problemovej host,ale došla mi trpělivost a odešli jsme znechuceni,že majitel je schopen ve své hospodě zaměstnávat a platit takové lidi,co prostě tuto práci ani dělat nechtějí.Takže to je ve stručnosti asi tolik..Nedoporučuji..jen pokud Vás omrzel život,či máte problém se stolicí.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka

TOPlist