Nejezto.cz » Hodnocení EUREST

EUREST
3.1
39

Hodnocení - EUREST

Hodnocení restaurace 39 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace EUREST

26.06.2017 10:10 | Matěj.D.

Máte pravdu. Omáčky nebo polévky pro prasata. Ve všem je PODRAVKA A JINÉ CHEMICKÉ OCHUCOVADLA S GLUTAMANEM SODNÝM (E 621), které zvýrazňují chuť. Stravovat se denně u této organizace je zdravotně nebezpečné.<br /> <br /> Firma EUREST se přejmenovala na COMPASS GROUP.<br /> <br /> <br /> Studie CureTogether (publikovaná 12. září 2011), které se zúčastnilo 3455 lidí trpících migrénou, označila "vyhýbání se glutamanu" za jeden z efektivních způsobů léčby migrény.[8]<br /> <br /> Studie CureTogether (publikovaná 12. září 2011), které se zúčastnilo 3455 lidí trpících migrénou, označila "vyhýbání se glutamanu" za jeden z efektivních způsobů léčby migrény.<br />

20.04.2017 18:06 | Nevděční neumí poděkovat...

Dobrý den,<br /> Já osobně pracuji u společnosti Eurest přes 15 let. <br /> Začal jsem na pozici kuchaře a dnes jsem šéfkuchař a zástupce vedoucího provozu a vidím do 90% všeho okolo fungování firmy.<br /> <br /> Za těch 15 let jsem prošel vším možným od špatného přes lepší až po opravdu dobrý závod jako takový, kde jsem poslední roky až do současnosti.<br /> <br /> Věřte, že hodně záleží na tom, jak zákazník komunikuje se zástupci gastronomických firem které stravování zajišťují (např. formou stravovacích komisí, KO apod.).<br /> <br /> A je jedno zdali to je Eurest, AV Gastro, Sodexho či Aramark či řada jiných velkých společností které se věnují na 100% gastronomii.<br /> <br /> Člověk co tu píše z 15.10.2016 že byl zaměstnanec Eurestu byl nejspíše vyhozen za podobné věci které tu nyní na firmu "háže" tedy nejspíše se dopustil přestupku proti společnosti (pomluvy atp.) a byl vyhozen nebo donucen odejít protože nebyl plnohodnotným členem teamu.<br /> Takového zaměstnance nechce žádná firma !<br /> <br /> Co se týče surovin tak spol. Eurest nakupuje pouze čerstvé suroviny od výhradních dodavatelů kteří splňuji nejvyšší kritéria a certifikáty kvality na bázi ISO9001 apod.<br /> Před rokem se zcela změnilo vedení firmy a postupně se razantně řeší nedostatky na problémových závodech.<br /> Nikdo z naší firmy se k tomu netočí zády a hodlá vše problematické okamžitě řešit.<br /> <br /> Jste nespokojeni ? Vyjádřete se jinde nežli zde na internetu.<br /> Tady není vedení Eurestu.<br /> <br /> Od toho máte kontaktní osoby nebo členy stravovacích komisí kteří toto řeší.<br /> <br /> Ovšem nejsou-li náměty nevznikají podněty a tedy nedojde ani ke zdárnému řešení problémů...<br /> <br /> Hezký den.<br /> Daniel M.

03.04.2017 18:06 | Tropicana

U nás začaly vařit dnes a musím potvrdit ,že takový hnus a tak příšerné maso nemastnou neslanou omáčku sem nikdy nejedl.Vzpoměl jsem si na školní jídelnu za hlubokého socialismu.Myslím ,že se jedná o skutečný BIOHAZARD!!!!

30.03.2017 13:01 | Jirka

Hnus hunus

01.12.2016 18:06 | Case

Dobry den. U nás vařej v závodni jidelně v Děčíně ve Feroxu a musim souhlasit se všemi co tu pišou, jaky vařej humusy ,Fuj takovy sračky nebyli ani na vojně . Protože ze sraček se daj uvařit zas jen sračky a vedouci co tu je ,tu bych tak pustil do ohrady ke kravam a mohla by jim dělat vedouci leda tam.

15.10.2016 11:11 | Nezverejnim schvalne

Jsem bývalý zaměstnanec eurestu jestli chcete žít tak to nejezte vydává se týden staré maso a podobné hity už jsem na to neměl žaludek. Pokud se máte aspoň trochu rádi a nechcete spáchat sebevraždu jídlem tak se Eurestu raději vyhnete. Na to co tu píšu mám i dukazy necucam si to z prstu.

13.06.2016 18:06 | KLIMA LIBOR

Dobrý den.Jako externí firma pracujici pro sto škoda M.Boleslav můžu jen napsat že lituju zemestnance konzumujici tito opravdu sracky,co dokazouo udělat...jídelna v mateřské školce mě alespon dala pocit plného žaludku a chutě ale porce masa uvareneho okolo 60 gramů to je sila!!a ta cena!! Jsou restaurace,kteří takove porci rikaji econom...a né běžná porce!! Navíc i firma na knedlíky z buciny umi knedlík! A ne ten humus!! A tečka omáčka huť!! No něco ta nova budova do které se tato antigastro firma přestěhovala musela stát a hlavně ta velká flotila těch modrých aut.

27.07.2015 21:09 | hovno

celou dobu vam budou tvrdit, jak jsou skveli a jake to jsou jednicky - opak je opravdou, jeden vedle druhyho jsou sracka. lžou. je mi z nich zle,

27.07.2015 21:09 | hovno

celou dobu vam budou tvrdit, jak jsou skveli a jake to jsou jednicky - opak je opravdou, jeden vedle druhyho jsou sracka. lžou. je mi z nich zle,

27.07.2015 21:09 | hovno

celou dobu vam budou tvrdit, jak jsou skveli a jake to jsou jednicky - opak je opravdou, jeden vedle druhyho jsou sracka. lžou. je mi z nich zle,

26.03.2014 15:03 | jerry

Nejhorší sračky jedině z Eurestu.Kvalita jídla na úrovni chovného dobytka prostě hnusů hnus. Taková firma na našem trhu je tretný čin a je potřeba s ní velmi razantně zatočit.Je mi z ní na bli..

25.10.2013 09:09 | Daniela Pribičová

Omáčky pouze UHO. Boloňské špagety se salámem byla taky pochoutka. :- ((((



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka