Nejezto.cz » Hodnocení Grill House

Grill House
2.3
11

Hodnocení - Grill House

Hodnocení restaurace 11 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Grill House

06.01.2014 11:11 | už nikdy

Taky jsem měl tu čest se podivat na pana majitele v akci, chodi od stolu ke stolu a nabizi menu v cenove relaci minutkove jidla.asi je na takove ceny zvyklej.ve volnu, pokud teda nějaké má, asi chodi do restauraci vyssi cenove kategorie třeba Borgo nebo Rialto, protože vyděla žok na těch svych meničkach. Přitom vsude pise trapně sponzoring.

03.11.2013 18:06 | Benešová

Jídlo a pití dobré obsluha dobrá,ale nestíhá vzhledem k počtu hostů.<br /> Pan majitel Havlíček arogantní zloděj,který si vždy najde záminku,jak vás při konečném placení okrást - vysoké špuntovné, nucení neobjednaného jídla....<br /> NEDOPORUČUJI ! restauraci přeji nového majitele a stávající pan majitel by měl navštěvovat kurz slušného chování.

10.04.2013 10:10 | novotny

Spinavy stul-humus arogantni obsluha a v jidle zrzavej vlas nebo chlup z kozy kucharovy stary

22.03.2013 18:06 | anonym

Jednání po telefonu svědčí o vychovanosti řeznického psa, uvidíme, co jídlo a osobní jednání...

14.02.2013 20:08 | chlup v jidle

V jidle sem mel chlup asi z péra podle velikosti chlupu to bylo velice male pero-chudak kuchar teda spis jeho zena nebo pritel.

31.01.2013 09:09 | mam alfaromeo s propichanyma kolama

heen heen kazdej samec ma alfu. Kup si poradny auto a ne zensky modely vypadas jak buzik.

31.01.2013 09:09 | mam alfaromeo a su alfa samec

Jo jo pan majitel a radoby kuchar v jedne osobe je namyslenej a arogantni lojzik uz jsem s nim mel tu cest nejdednou a vzdycky cekam na to cim me prekvapi, mysli si ze kdyz ma restaraci ze je nadclovek a kazdej se z neho pokaka jinak obsluha je uolne k smichu a neschopna chova se jako majitel takze humus .

09.12.2012 11:11 | Havliková

Dobrý den,<br /> <br /> dost dobře nechápu, proč jste mi věnoval tolik svého volného drahocenného času vypisováním chvály na Váš podnik, o kterém jsem si udělala obrázek sama. Kdyby byly ohlasy takové, jak píšete, asi by se neobjevovaly na internetu zprávy o Vašem arogantním chování. Možná byste měl svůj drahocenný volný čas věnovat návštěvě jiných restaurací, kde nejen výtečně vaří z kvalitních biosurovin,ale zákazníka si váží a chovají se k němu s úctou. Rozšířil byste si tak zajisté obzory.<br /> <br /> Vy to ale zcela jistě nepotřebujete, protože jste takový lidumil, že jídlo svým zákazníkům sponzorujete a vaříte vlastně zadarmo. Nechce se mi až uvěřit, že v dnešní době je někdo tak skvělý podnikatel, že provozuje restauraci proto,aby na ní prodělával....<br /> <br /> Přeji Vám hodně úspěchů ve Vašem výnosném podnikání...<br /> <br /> Havlíková

09.12.2012 11:11 | Havliková

zde je odpoved od p.kuchare:<br /> Dobrý den, odepisuji až teď neboť jsem byl každý den od cca 6 rána do <br /> noci v práci, dnes máme zavřeno a já věnuji část svého volného času Vám <br /> a ani se mi nechce ztrácet čas odepisováním na Vaši stížnost, vyřizovat <br /> něco panu kuchaři nemusím, tím kuchařem jsem byl já, jak zprávně píšete <br /> dipem může být i olivový olej namíchaný s citronovou štávou, čerstvými <br /> bylinkami a slzou rybího vývaru, ne VODĚ ! jak udáváte, ostatně s <br /> kysanou smetanou si těžko dokáži představit nějaký recept s krevetami, i <br /> když tím naprosto potlačíte přirozenou chuť této suroviny. Ostatně <br /> ostatní zákazníci byli naprosto spokojeni, protože s nimi komunikuji a <br /> ohlasy na jednotlivá jídla znám, nezřídka slovy výtečné, skvělé, famózní <br /> . . . Nevím nakolik si navíc uvědomujete cenu surovin, v kombinací s <br /> polévkou - krém z červené čočky s mrkví a kysanou smetanou, která byla <br /> výtečná, jsem Váš oběd sponzoroval, neboť neznám v Brně restauraci, kde <br /> byste dostala 8 čerstvých krevet z grilu ve velikosti 40 - 60 včetně <br /> mixu listových salátů, čerstvé bagety rozpékané na grilu a polévky této <br /> kvality za 139 ,- kč. V Brně totiž není restaurace, kde byste se setkala <br /> s menu takové rozmanitosti, kvalitě surovin, čerstvosti, kreativitě a <br /> nabídce napříč světovou gastronomií V TÉTO CENOVÉ RELACI. Pokud si <br /> připlatíte, budete mít zajisté kvalitnější servis, ale zajisté víte, že <br /> vše se odehrává od cenových relací. Jestliže Vám nevyhovuje moje chování <br /> je mi to velice líto, ale nezbývá mi, než podoknout, že mám stálou <br /> klientelu, která je s kvalitou jídel a mým chováním nadmíru spokojena a <br /> ví, že v poměru kvalita, výkon, cena u nás dostane vždy něco navíc ! <br /> Ostatně nejste nediná, které jsem doporučil, ať do MÉ restaurace <br /> nechodí, já o zákazníky, kteří nepochopili moji filozofii nestojím a <br /> rozhodně se to nestydím říct !!!! Můžete navštěvovat jiné podniky, kde <br /> vaří zásadně z mražených surovin mizerné kvality, polévka kosti nikdy <br /> neviděla, omáčky jsou UHO, masa bez průkazu původu a o nějakých eko a <br /> bio surovinách nejen za plnou cenu, ale i u sponzorovaného menu si můžou <br /> tak akorát nechat hosté zdát a navíc ještě ušetříte !<br /> <br /> s přáním dobré chuti a nezkaženého žaludku<br /> <br /> Roman Havlíček<br />

06.12.2012 08:08 | Havlíková

NEDOPORUČUJI!!!! Včera mě kuchař dost nevybíravým způsobem přesvědčoval o tom, co je citronový dip,když jsem si objednala krevetový špíz s citronovým dipem. Krevety plavaly v citrónové vodě, což jim na chuti opravdu nepřidalo. Přidávám proto definíici DIPU:<br /> "Dip (anglicky dip - namočit) je druh HUSTŠÍ omáčky , do které se namáčí kousky jídla, např. sýr, falafel, bramborové či tortilové čipsy. Ve způsobu podávání se tedy od klasických omáček, kterými se jídlo ZALÉVÁ, liší.<br /> Základ dipu tvoří většinou jogurt, zakysaná smetana, crème fraîche nebo majonéza. Za dip lze ale považovat i med, čokoládu, olivový olej či samotný kečup, hořčici nebo majonézu." - NIC SE ZDE NEPÍŠE O TOM, ŽE BY KREVETY MĚLY PLAVAT V COTRÓNOVÉ VODĚ...Myslím, že po mém vyjádření, že mi takto upravené jídlo nechutnalo, doporučení kuchaře..."když se vám to nelíbí, udělejte si to doma sama a sem už jíst nechoďte.." je vysoce neprofesionální....

07.11.2012 14:02 | Host

Obsluha příjemná, jídlo dobré - klobása fakt supr, pivo výborné, při každé návštěvě jsme spokojeni.

23.08.2012 17:05 | Martin Petrželka

Nejhorší zkušenost za poslední dobu.Obsluha nepříjemna a namistrovaná asi majitel nebo co to je za vola se chová jak mistr světa a myslí si o sobě že mu patří Hilton jídlo nic moc, ale ceny jak v Holliday inn a na piti ve skle se asi nic neda zkatit hruza a majitel luza



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka