Nejezto.cz » Hodnocení Hospoda na Bídě

Hospoda na Bídě
4.9
1

Hodnocení - Hospoda na Bídě

Hodnocení restaurace jedním hostem

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Hospoda na Bídě

13.04.2013 23:11 | Carlos Sardá

Ocitnete-li se někdy v Chrudimi s prázdným žaludkem, rozhodně si nenechte ujít návštěvu restaurace Na Bídě. Bídu tam ale nehledejte. Hned při vstupu do dvora, ve kterém zmíněná restaurace sídlí, uvidíte téměř luxusní, dřevem obkládanou skupinu budov. Beze strachu vstupte dovnitř a budete přivítáni nejen sympatickou obsluhou, ale hlavně velmi příjemným interiérem. Sotva jsme stačili usednout, byl u nás číšník a rozdal nám pěkně vyvedené jídelní lístky (byť, pravda, některé v poněkud salátovém vydání). Správně vychlazená plznička přistála na stole během chvilky a mohli jsme objednávat. To byl trochu problém, protože bychom si nejradši objednali kompletní lístek od shora dolů. Dršťkové polévce se nedalo odolat a k ní bylo samozřejmě nutné přidat pořádný kus flákoty. Ceny sice nebyly úplně lidové a i v hlavním městě by asi dokázaly leckomu nadzvednout obočí, ale zase nešlo o nic extrémního a při odchodu, když máte "v bříšku jako v pokojíčku" vám určitě nepřijde, že by šlo o vyhozené peníze. Pokrmy nám pod nosem přistály nejen rychle, ale hlavně velmi pěkně upravené a v rozhodně solidních porcích. Po vložení prvních soust do dutiny ústní došlo k barevné chuťové explozi ne nepodobné rozvernému výletu na vlnách LSD (znám samozřejmě pouze z vyprávění). Dobrou náladu vám nezkazí ani případná návštěva toalet. Ty svým interiérem připomínají podobné zařízení minimálně pětihvězdičkových hotelů. Návštěvu tohoto zařízení mohu rozhodně doporučit.<br /> <br /> <br /> <br /> Vyzkoušená jídla:<br /> <br /> Dršťková polévka - takhle hustou, bohatou a skvělou dělá snad jen má drahá polovička<br /> Vepřový steak na slanině s gratinovaným sýrem - 300 gramů toho nejšťavnatějšího steaku ve špičkovém sýrovém kabátku v doprovodu lahodných steakových bramborových hranolků<br /> Bramborová pánev s kuřecím masem a zeleninou - skvělá kombinace chutí, kterou musí mít na svědomí kulinářský génius<br /> Plzeň -z toho správného schodu

13.04.2013 23:11 | Carlos Sardá

Ocitnete-li se někdy v Chrudimi s prázdným žaludkem, rozhodně si nenechte ujít návštěvu restaurace Na Bídě. Bídu tam ale nehledejte. Hned při vstupu do dvora, ve kterém zmíněná restaurace sídlí, uvidíte téměř luxusní, dřevem obkládanou skupinu budov. Beze strachu vstupte dovnitř a budete přivítáni nejen sympatickou obsluhou, ale hlavně velmi příjemným interiérem. Sotva jsme stačili usednout, byl u nás číšník a rozdal nám pěkně vyvedené jídelní lístky (byť, pravda, některé v poněkud salátovém vydání). Správně vychlazená plznička přistála na stole během chvilky a mohli jsme objednávat. To byl trochu problém, protože bychom si nejradši objednali kompletní lístek od shora dolů. Dršťkové polévce se nedalo odolat a k ní bylo samozřejmě nutné přidat pořádný kus flákoty. Ceny sice nebyly úplně lidové a i v hlavním městě by asi dokázaly leckomu nadzvednout obočí, ale zase nešlo o nic extrémního a při odchodu, když máte "v bříšku jako v pokojíčku" vám určitě nepřijde, že by šlo o vyhozené peníze. Pokrmy nám pod nosem přistály nejen rychle, ale hlavně velmi pěkně upravené a v rozhodně solidních porcích. Po vložení prvních soust do dutiny ústní došlo k barevné chuťové explozi ne nepodobné rozvernému výletu na vlnách LSD (znám samozřejmě pouze z vyprávění). Dobrou náladu vám nezkazí ani případná návštěva toalet. Ty svým interiérem připomínají podobné zařízení minimálně pětihvězdičkových hotelů. Návštěvu tohoto zařízení mohu rozhodně doporučit.<br /> <br /> <br /> <br /> Vyzkoušená jídla:<br /> <br /> Dršťková polévka - takhle hustou, bohatou a skvělou dělá snad jen má drahá polovička<br /> Vepřový steak na slanině s gratinovaným sýrem - 300 gramů toho nejšťavnatějšího steaku ve špičkovém sýrovém kabátku v doprovodu lahodných steakových bramborových hranolků<br /> Bramborová pánev s kuřecím masem a zeleninou - skvělá kombinace chutí, kterou musí mít na svědomí kulinářský génius<br /> Plzeň -z toho správného schodu

13.04.2013 23:11 | Carlos Sardá

Ocitnete-li se někdy v Chrudimi s prázdným žaludkem, rozhodně si nenechte ujít návštěvu restaurace Na Bídě. Bídu tam ale nehledejte. Hned při vstupu do dvora, ve kterém zmíněná restaurace sídlí, uvidíte téměř luxusní, dřevem obkládanou skupinu budov. Beze strachu vstupte dovnitř a budete přivítáni nejen sympatickou obsluhou, ale hlavně velmi příjemným interiérem. Sotva jsme stačili usednout, byl u nás číšník a rozdal nám pěkně vyvedené jídelní lístky (byť, pravda, některé v poněkud salátovém vydání). Správně vychlazená plznička přistála na stole během chvilky a mohli jsme objednávat. To byl trochu problém, protože bychom si nejradši objednali kompletní lístek od shora dolů. Dršťkové polévce se nedalo odolat a k ní bylo samozřejmě nutné přidat pořádný kus flákoty. Ceny sice nebyly úplně lidové a i v hlavním městě by asi dokázaly leckomu nadzvednout obočí, ale zase nešlo o nic extrémního a při odchodu, když máte "v bříšku jako v pokojíčku" vám určitě nepřijde, že by šlo o vyhozené peníze. Pokrmy nám pod nosem přistály nejen rychle, ale hlavně velmi pěkně upravené a v rozhodně solidních porcích. Po vložení prvních soust do dutiny ústní došlo k barevné chuťové explozi ne nepodobné rozvernému výletu na vlnách LSD (znám samozřejmě pouze z vyprávění). Dobrou náladu vám nezkazí ani případná návštěva toalet. Ty svým interiérem připomínají podobné zařízení minimálně pětihvězdičkových hotelů. Návštěvu tohoto zařízení mohu rozhodně doporučit.<br /> <br /> <br /> <br /> Vyzkoušená jídla:<br /> <br /> Dršťková polévka - takhle hustou, bohatou a skvělou dělá snad jen má drahá polovička<br /> Vepřový steak na slanině s gratinovaným sýrem - 300 gramů toho nejšťavnatějšího steaku ve špičkovém sýrovém kabátku v doprovodu lahodných steakových bramborových hranolků<br /> Bramborová pánev s kuřecím masem a zeleninou - skvělá kombinace chutí, kterou musí mít na svědomí kulinářský génius<br /> Plzeň -z toho správného schodu



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka