Nejezto.cz » Hodnocení MAMACITA CATALINA

MAMACITA CATALINA
2.7
5

Hodnocení - MAMACITA CATALINA

Hodnocení restaurace 5 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace MAMACITA CATALINA

02.10.2015 20:08 | Macika

Velice příjemné prostředí, dobré jídlo a příjemné servírky. Chodíme sem už nějaký pátek a jsme moc spokojeni. Doporučujeme

06.02.2015 15:03 | Ondra

Absolutně nedoporučuji!! V "mexické" restauraci ani neumí připravit Chilli con carne, to co mi přistálo na stole bylo něco tak neuvěřitelně odporného. Ještě jsem neviděl aby v restauraci nevěděli jak jídlo připravit, tzn. vepřové kousky smíchané s bílými fazolemi v nějaké hnusné omáčce. Tortilla byla neskutečně tuhá! Asi mi mohlo dojít, že něco bude špatně, když mi slečna řekla,že se to podává s takovýma něma lupínkama (myšleno nachos). Přítelkyně si taky na nepochutnala a to měla jen kuřecí steak (nedochucený) a přílohu jí taky přinesli jinou než bylo v nabídce!<br /> Kdo se chce dobře najíst, ať sem rozhodně nechodí!!!

17.06.2013 15:03 | lenka

Blazen kdo tam pujde...v 19 jsem varila lip nez jejich kuchar/ka...fakt sila. Pokud nebudete umirat hlady, tak se vyhnete obloukem...

10.04.2013 11:11 | Monika

Byly jsme v restauraci na hovězím steaku. Maso zapáchalo. Když jsme požádali o výměnu, číšník řekl, že to musí schválit majitel. Dle majitele maso nezapáchalo a odmítal se s námi jakkoliv domluvit, natož steak vyměnit. Byl velmi nepříjemný, dokonce nás obvinil, že jsme od konkurence a přišli si jen stěžovat. Tuto restauraci v ŽÁDNÉM případě NEDOPORUČUJI, pokud si chce pochutnat a užít příjemnou obsluhu restauraci Mamacita Catalina se VYHNĚTE.

19.01.2013 09:09 | rynsky

Restaurace prostřednictvím Slevomatu nabízí mimo jiné i 200 gr steak "z mladých býčků". Jinak příjemná obsluha na stůl přináší odpovídající porce, ovšem MÍSTO "MLADÝCH BÝČKŮ" JDE O VEPŘOVOU KÝTU. CENOVÝ ROZDÍL MASA JE ZHRUBA 100% v neprospěch hosta. NEDOPORUČUJI Z DŮVODU NEHORÁZNÉHO OKRÁDÁNÍ HOSTŮ !



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka