Nejezto.cz » Hodnocení Motorest Samota

Motorest Samota
2.6
14

Hodnocení - Motorest Samota

Hodnocení restaurace 14 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Motorest Samota

19.03.2023 22:10 | Jiří

Zelnacka-mocně zahuštěná moukou s nerozníchanými kousky, druhé jídlo pikantní kousky z daňka-plavalo to všechno na oleji a paprika bohužel páchla po plísni<br /> <br />

02.04.2017 15:03 | Milan-Kroměříž

Dnes jsme se zde zastavili, ale bohužel,lidé co zde píší recenze mají pravdu. Všechna jídla měla bakelitovou chuť,prostě hrůza.Zvěřinový guláš,ohřívaný v mikrovlnce,asi po 1/4hodině podávaný se rovná ostuda všech ostud. Co to pomůže ,že jste v hezkém prostředí,když to ostatní v restauraci stojí za nic.Jedině se tam podívat na okolí,ale nic víc.A to nepřeháním.

19.08.2016 14:02 | Bystričan

Včera sme sa zastavili, bohužiaľ. Kapustová polievka zahustená solamylom, prudko nejedlá. Vyprážaný rezeň mastný, obal prihorený, varené zemiaky nedovarené bez masla, suché.<br /> Posledný krát som tu jedol, pritom výborná lokalita a príjemné prostredie. Bonus: na servitkach špinavých od krvi bol položený tiež nie najčistejší príbor.<br /> najlepšie boli čerstvé rožky a to nepreháňam.

10.08.2016 21:09 | Helena

Divím se, že tam ještě někdo zastaví. Hrůza, jídlo studené, jelení steak tvrdý, že by s ním šlo zatloukat hřebíky. Kofola nebyla kofola, ale nějaká zula podávaná ve skle na kofolu. NEDOPORUČUJI!!!!

21.01.2016 21:09 | Ivo

Velké zklamání. Polévka z pytlíku - tomu se mi nechtělo ani věřit. Maso s anglickou slaninou chutnalo jako na vodě a anglicka vypadala jako dušená. Hranolky velmi špatné kvality na hranici únosnosti. Včetně jednoho nealko nápoje 200 Kc. Již tu chybu neudělám a sem nepojedu. Určitě nedoporučuji.

02.03.2015 10:10 | Lucka

Bylo to opravdu nedobré. Vše studené. Polévka gulášová z pytlíku...bez masa zato jistě s glutamáty(( Škoda.

12.11.2014 22:10 | Lenka

Česneková polévka bez česneku, zato se spoustou soli, omáčka připálená, kofola ve sklenici od Zulu, hranolek mezi opečenými bramborami. Číšník nám polévku mrsknul na stůl takovým způsobem, že ji trochu vylil, ale neomluvil se. Když jsme personál upozornili, že nejsme spokojeni a sdělili jim výhrady k jídlu, tak se číšník jen arogantně usmíval, ale ani tu omluvu ze sebe nedostal. Nedoporučuji, dokud tam bude stejný personál.

15.06.2014 22:10 | Patrik

Motorest míjíme poměrně často a proto se návštěva v neděli odpoledne přímo nabízela. Objednali jsme jídla rychlá na přípravu: smažený květák, smažený hermelín, 2x kuřecí řízek (dětské porce), přílohy: brambory+hranolky. Po 45 minutách nám přinesli na stůl úplně studené brambory, vysušené hranolky a 1x vepřový řízek, který se ani moc nedal jíst - šlo asi o "odkrojky" z plece. Protože ten řízek dostal můj syn, trvalo chvíli než jsem na to přišel. Číšníka jsem na to upozornil a požádal o účet. Po dalších 15 minutách přišel vrchní kasírovat. O problému s řízkem ovšem nevěděl, ale přistoupil na to, že za řízek nezaplatím. Ostatní jídlo bylo v pořádku. <br /> Přilehlé dětské hřiště lákalo děti k zábavě a ta se opravdu povedla. Chodníčky, potůčky, jezírka, rybky = příjemný relax pro dospělé. Okolí motorestu je opravdu vydařené.<br /> Další nepěkný zážitek nám ale připravila obsluha venkovního občerstvení. Slečna přímo přede mnou plnila vodou misku pro psy plnou chlupů. Aniž by si umyla ruce vzala použité sklenice a bez saponátu je opláchla (!), aby mi do nich připravila 2 turky. Ještě než do nich nasypala kávu, musel jsem ji upozornit, že na okraji je stále ještě šlehačka od předchozího použití. Opět je opláchla (!) a turky nakonec zalila vlažnou vodou. To mi zdůvodnila nefunkční konvicí. Objednal jsem raději presso (na porcelánu toho není tolik vidět). Vlažné presso připravené do studeného hrníčku je v ČR stále ještě normální úkaz.<br /> Sečteno, podtrženo:<br /> Motorest, který už zdálky láká svým vzhledem, polohou, vybaveností si prostě nezaslouží personál, který si toho neváží. Pro mě to byla cenná zkušenost. Není všechno zlato, co se třpytí.

29.05.2014 09:09 | Sandra

Jedným slovom Hrôza. Polievka sáčkova, samy glutaman, umelina. A po hodine čakania sme dostali tvrdé mäso, teda väčšina bolo mäso časť bolo sadlo. Nikdy viac tato reštaurácia. Inak prostredie celkom pekné.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka