Nejezto.cz » Hodnocení Pizza Coloseum Nová Karolína

Pizza Coloseum Nová Karolína
1.5
6

Hodnocení - Pizza Coloseum Nová Karolína

Hodnocení restaurace 6 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Pizza Coloseum Nová Karolína

14.08.2022 19:07 | michael.diamands@gmail.com

Mám tam pár chyb, ale to je prtz jsem trochu rozhozený... M.

14.08.2022 19:07 | michael.diamands@gmail.com

Recenzi jsem na cokoliv jsem nikdy nepsal.ovsem dneska po návštěvě restaurace Coloseum na Praze 9 si nemůžu pomoct. Restauracese tváří jako nóbl s kvalitou, což by bylo fajn pokud by to bylo aspoň někde uprostřed. Ovšem zdání klame ... Při příchodu na pozdrav se odpověď nekonala, pak nás pán ve věku kdy už by mohl být trochu zkušený - dle věku cca 40-45let pouze můj odhad můžu se mýlit. Velmi neochotně doprovodil ke stolu. A následně velmi neochotně začal obsluhovat. Na jakýkoli dotaz měl arogantní odpověď - ohledně jídla. Ceny jsme neřešili a objednávka byla poměrně veliká - bylo nás celkem dvanáct. Ovšem kvalita jídla když nám ho donesli katastrofální!!! Lasagne rozvařené bez bešamelu, Tomahavk kotleta která měla vážit 300g ... no maso tam nebylo bylo to obalené pouze ve strouhance a osmažené ve foťáku váha tak 100g i s kostí. focaccia byla jak kousek prkna a na tom nakrájený česnek - nechutné skoro žádné jídlo nebylo v pohodě atd... Na konci při platbě opět nastalo pár komplikací. Dvě stejné kávy cappuccino jedno za 75 Kč druhé 139 Kč a opět to nekončilo, ale nebudu to celé rouepisovat. Takže na závěr pokud chcete pouze předat peníze tak tam asi budete vítáni. Ovšem pokud tam očekáváte servis a nedej bůh i jídlo tak se tomuto podniku vyhněte velkým obloukem. M.

02.11.2020 19:07 | Peterka

matej ma pravdu, mají skutečně ohavné hajzly.<br /> OHAVNOST!!!!!!!!!

02.11.2020 18:06 | matej ho ma dlouhatej

nechutny pajzl a kucharka smrdi jako nemita svine v pive jsem nasel cigaretu a v jidle snecka<br /> kuicharka se rejpala vareckou v prdeli a pAK s ni michala polevku!!! vydel jsem jy prysaham

07.05.2019 08:08 | Michaela

Doporučuji, obsluha výborná, ochotná, jídlo dokonalé. Celá rodina byla velmi spokojená a chobotnice naprosto úžasná.

28.02.2015 21:09 | Sandra

V životě jsem nenapsala ani jednu recenzi, ale dnešek mě tak vyprovokoval, že si tohle prostě neodpustím. Nepamatuji si, kdy se mně něco podobného jako dnes stalo. Z ,,Italské'' restaurace mě doslova přecházel zrak!!! Objednala jsem si gnocchi di patate margherita. Po 15 minutách mně číšník přinesl jídlo se slovy: rajčatové ,,gnoči'' (omg!!! co to je gnoči?) které byly naprosto studené, hnusné, nedovařené a navíc kupované s nakrájenou mozzarellou a kusy rajčat. Vizuálně naprosto otřesný a po ochutnání jsem je rovnou chtěla vysypat servírce na hlavu za to jak byla nepříjemná. Místo toho aby se nás - hostů zeptala, když viděla, že mně a mému doprovodu evidentně nechutná, zda je vše v pořádku, tak přišla ke stolu, po tom co jsme jí řekli, že chceme účet se nechápavě podívala se slovy: ,,chcete to zabalit?'' Odpověď zněla: Ne, nechceme, přinesla účet a po zaplacení odkráčela od stolu a kroutila nevěřícně hlavou - aha! To jí na podniku a spokojených hostech nezáleží? Bylo jí to evidentně úplně jedno a ještě snad byla uražená za to, že jsme jim nenechalI ani korunu na dýšku. Za tu půl hodinu co jsme v restauraci seděli, jsme slyšeli tak 30 sprostých slov od zaměstnanců, kteří mezi sebou řešili svoje konflikty. Panáček v košilce - to měl být jako manager provozu??? akorát chodil rovnal sklenice na stolech a od pusy mu odpadávalo jedno sprostý slovo za druhým. Místo toho aby se staral co se v restauraci děje, že tam po sobě číšníci řvou sprostě nebo si třeba všiml NÁS - HOSTŮ, že odcházíme a necháváme skoro plné talíře ho absolutně netankovalo. Závěrem: naprosto podprůměrná kuchyně a chování zaměstnanců? Naprostá ostuda!

18.01.2015 22:10 | oběd

Pivo podmírák. - Nedostanu co jsem zaplatila. <br /> Platím i to o co nestojím - "Kuvér" účtován i případě že se jej ani nedotknete?!<br /> V jiné restauraci kde je účtován ho platím pouze v případě že jej využiji.<br /> Cena jídla neodpovídá kvalitě. Měli by zlevnit nebo začít vařit z kvalitních surovin. <br /> Příště utratím své peníze jinde.

08.01.2015 17:05 | pavla

znala jsem tuto restauraci z čeladné a tak jsem se těšila,bohužel.jídlo hrozné,obsluha nic moc,míchaný nápoj šizený,již nikdy více za ty peníze.

08.01.2015 17:05 | pavla

znala jsem tuto restauraci z čeladné a tak jsem se těšila,bohužel.jídlo hrozné,obsluha nic moc,míchaný nápoj šizený,již nikdy více za ty peníze.

08.01.2015 17:05 | pavla

znala jsem tuto restauraci z čeladné a tak jsem se těšila,bohužel.jídlo hrozné,obsluha nic moc,míchaný nápoj šizený,již nikdy více za ty peníze.

08.01.2015 17:05 | pavla

znala jsem tuto restauraci z čeladné a tak jsem se těšila,bohužel.jídlo hrozné,obsluha nic moc,míchaný nápoj šizený,již nikdy více za ty peníze.

18.10.2014 22:10 | Šimon + Andrea

I v době, kdy bylo v restauraci moc zákazníků,jsme měli štěstí,že nás obsloužili celkem rychle.<br /> Jídlo,které jsme si objednali ,celkem dobré.<br /> Jelikož,neuvádějí na jídelním lístku gramáže ,takjsem si těstoviny objednala menší porci.<br /> Vzhledem k ceně ,kterou jsem zaplatila,je opravdu velmi přemrštěná, a pizzu ,kterou jsme si nechali zabalit s sebou,jsme byli po otevření krabice totálně zhnuseni.Pizza ,která se vní nacházela, a chci podotknout,že byla nejdražší(200 ,-kč),co mají na jíd. lístku,tak to tomu neodpovídalo.Za tuto cenu si opravdu představuji úplně jinou pizzu,a tutu reestauraci opravdu už nikdy nenavštívím. <br /> Číšník čekal na tringelt,a divil se ,že nic nedostal.Děs a hrůza....

30.04.2013 16:04 | Alexandra

Nejhorší restaurace v Ostravě. Na Itálii si jenom hrají. Personál je neprofesionální, dlouho se čeká na jídlo a pokud je Vás více, na někoho i třeba při objednávce zapomenou. Stane se, že dostanete něco jiného, než jste si objednali a to vše bez omluvy. Účtují si za chleba s olivovým olejem, o který se ale musíte přihlásit. Těstoviny jsou suché, brambory rozvařené, pizza málo bohatá. Ceny jsou astronomické a vůbec neodpovídají kvalitě jídla. Nedoporučuji. Je to hnus!



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka