Nejezto.cz » Hodnocení Pod věží

Pod věží
0.9
8

Hodnocení - Pod věží

Hodnocení restaurace 8 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Pod věží

29.03.2012 09:09 | Dismirus

Vážený pane "Kohoute", než se vychválíte do nebe, přiznejte se, že tu restauraci vlastníte? Že Vám není hanba. Zkuste ještě více rozšiřovat klamné lži. Z mých zkušeností i zkušeností hostů této restaurace je jasně patrné, že se jedná o restauraci, která postrádá jakýkoliv zájem o zákazníka ve všech směrech. Pokud je Vám to málo, mohu zde přiřadit fotodokumentaci, aby si o Vás lidé udělali názor.

20.12.2011 19:07 | Kohout

Restaurace je velice útulná. Majitel si dává hodně na ní záležet. Vevnitř pěkné výzdoby, udělaný nový dětský koutek. Restaurace není zase tak špatná jak se zdá. Po vinobraní se vyměnil personál obsluhy a částečně v kuchyni. Obsluha si dává více záležet na hostech. Jídlo není tak špatné jak se zdá. Navštívila jsem i jiné restaurace ve Znojmě a aby mi dali upatlané, špinavé skleničky, talířky a podšálky a na nich přilepené chlupy je trochu příliš. V restauraci po Věží jsem to nezažila. Do restaurace chodím na jídlo a pití každý víkend a nestěžuji si. zkuste navštívit. Na Štědrý den otevřeno od 11.00 a na Silvestra také. Neváhejte a přijďte si zarezervovat stoly!

16.10.2011 22:10 | Dana Grygarová

Restaurace vypadá na první pohled zvenčí i zevnitř solidně. Dál už je to jen naprostá karastrofa. Po 70-ti munutách jsme si dovolili urgovat jídlo. Za 10 min.ho donesli, protože jsme vyhrožovali odchodem. Smažený camembert byl poživatelný, ale partner měl syrové maso v cordon blue. Podělili jsme se o mou porci, abychom už byli pryč. Do 15-ti minut po zaplacení jsme dostali velké křeče a museli hledat urgentně WC...a pak jsme strávili příjemné odpoledne vyhledáváním dalších takových zařízení ve městě. Měla bych více připomínek, ale tohle snad postačí. Rozhodně nedoporučuji navštívit!!!



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka