Nejezto.cz » Hodnocení Potrefená husa Pankrác

Potrefená husa Pankrác
4.2
5

Hodnocení - Potrefená husa Pankrác

Hodnocení restaurace 5 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Potrefená husa Pankrác

06.05.2013 12:12 | Michaela

V tejto reštaurácii varia naozaj výborne. Boli sme tu na obede asi 5-ty krát ale aj posledný! Čo nás prekvapilo už predtým bol príplatok pri platbe kartou na ktorý nás dopredu nikto neupozornil! Potom nám len servírka sucho povedala, že je to napísané v jedálnom lístku-ako keby to bola samozrejmosť. Navyše tento príplatok je na účtenke napísaný ako "sleva"! Dnes sme platili v hotovosti a časník nás prekvapil keď nám nevydal drobné koruny (12KC) a bez mihnutia oka sa s nami rozlúčil. Obsluha je tu strohá, bez úsmevu a len dobré jedlo naozaj nestačí! A predošlé komenty o rezerváciách stolov tiež hovoria o úrovni tejto reštaurácie!

07.03.2013 14:02 | K N

Hodne male porce a rozcilil me predem neoznameny priplatek za platbu kartou (to jsem v Cechach jeste nezazil).

13.02.2013 11:11 | Michal

V této hospodě jsem byl za poslední 2 roky opakovaně na poledním menu i večer na větších večeřích. Jedná se o dobrou hospodu s vynikajícím, propracovaným jídlem, zaměřují se na kvalitní potraviny a prezentaci. Obsluha je poměrně rychlá, organizovaná, bez úsměvu, působí strojeně jako ochranka. Nicméně vzhledem k poměrně vysokým cenám má stále velké mezery v profesionalitě: Při večeři o 15 osobách se stalo, že servírka zcela zapomněla na 2 hlavní jídla, 2 přílohy, neuměla otevřít víno, v mojitu byla plesnivá máta, žádnou z těchto chyb neuměla uspokojivě řešit. V čem tato restaurace vyloženě odrazuje je systém rezervací v době obědů: Na každém stole jsou rezervace a u vchodu hlavní číšník kritickým pohledem hodnotí, zda vás nechá utratit 200 kč za oběd. Perlička je, že když tam zavoláte s žádostí o rezervaci, dozvíte se, že v době obědů se rezervace nedělají. Takže český průměr: Vytahat co nejvíc peněz bez zvláštní přidané hodnoty. Velmi dobré jídlo není všechno.

15.02.2012 20:08 | Zuzana Z.

Mrzelo mě zbytečně předražené moravské víno, jídlo-těstoviny normální, nic překvapivého. Obsluha neutrální ala "ok, jste tu, ale neusměju se na vás, nemám proč". A skleničky na víno byly silně cítit kouřem, protože byly umístěny v kuřácké části. To se to pak koštuje.

30.01.2012 23:11 | lukas

výborně vaří a hlavně rizota



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka