Nejezto.cz » Hodnocení Restaurace Bouchalka

Restaurace Bouchalka
1.6
8

Hodnocení - Restaurace Bouchalka

Hodnocení restaurace 8 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Restaurace Bouchalka

24.09.2018 14:02 | Ota

Restaurace na Vás dýchne 80. lety minulého století ...

02.08.2016 20:08 | Aleš

Dobrý den, byl jsem na obědě a myslím si, že neb du sám kdo řeknu poprvé a naposledy. Lidé se na Vás pomalu neusmějí, zajímá je jen co si dáte, už máte vybrano? Myslím si, že pokud přijdu do restaurace, poradím se, případně svléknout a odložim věci, a podívám se do nápojového lístků, a výběru si. Sednu si ke stolu, a co nevidím, žádný nápojový lístek. Tak se zeptám číšnice, a ona mi hrubě odpovi: milý pane,stále nápojový lístek je v jídelním lístku. Vy jste snad viděl jinde v hospodách, že je to jinak? Tady je to tak, tak si vyberte už nebo odejděte. Tak tohle jsem zažil poprvé takovou hrubou paní, ale řekl jsem si to nějak přežijí. Objednal jsem si jídlo, bylo ne dochucení, a polévka? Strašné. Vůbec se mi ta paní na obsluze nelíbila. Ubytovat jsem se ani nešel. Doufám, že vám lidé budou chodit. Ale měli by jste chod té restaurace trochu změnit

02.08.2016 19:07 | Karel

Tak koukám, že restaurace i hotel jdou dolů. Minulý týden jsme tam byli. Co se týče jídla otřesné a vše téměř bez dochucení. Co se týká obsluhy,hrůza. Žádný úsměv, milost, ochota prostě nic. Paní co nás ubytovala byla bez úsměvu, celkem protivná. A to se nám vůbec nelíbilo,po dlouhých měsících jsme opět přijeli, a je to horší víc než dřív. Prosím Vás a ty příbory? No, má žena pracuje jako servírka a tohle jsme snad ještě nikde neviděli. Proč ne dáváte příbory klasický do nějakých pěkných starších hrníčků? Že za komunismu byli nádherné sklenice. <br /> Asi nejsme jediný kteří tomu nemohou uvěřit. Měli by jste zlepšit obsluhu. Musíme se ženou moc pochválit toho mladého asi Ladislav. Ten je moc šikovný a snaží se, ochota a úsměv mu nechybí. To jsme tu byli před třemi týdny a chválíme ho. Tací jako on by u Vás měli být všichni. A ještě jsme si vzpomněli, chtělo by to výměnu ubrus u za hezčí a nové. Ať to má jak se říká trochu šmrnc. Tak děkujeme pochopte toho hocha. A brzy naschledanou. Doufáme, že se to zlepší.

01.12.2013 16:04 | Hanka

Včera jsem byla s manželem na obědě v restauraci Bouchalka a vzpamatovávám se z toho ještě teď!! Tak špatně mi po jídle ještě nikdy nebylo, ta polévka - osolená voda s nudlemi a znojemská omáčka byla otřesná, sražená a ještě tam byly kusy škraloupu. Myslela jsem že pojedu na pohotovost, jak mi bylo špatně.Myslím že se ani nedivím že bylo prázdno....

02.08.2012 23:11 | Pavlos

Omlouvám se nějak mně pozlobil internet a odeslalo se to víckrát. Prosím správce těchto stránek o smazání 5-ti ze 6-ti recenzí děkuji.

02.08.2012 23:11 | Pavlos

Uplynul již nějaký čas a já opět zajel na kontrolu. Servírka Eliška tam zřejmě nepracuje,ubrusy jiné a čisté a už i ta limonáda chutná jak má. Tak buď si majitel přečetl tyto recenze,nebo už sám přišel na to,že hosté,ač jsou to zejména řidiči kamionů,prahnou po jisté kultuře stolování. Ještě by nebyla marná renovace toalet.Jinak závady jenž byly shledány byly odstraněny,takže zkusíme jim dát ještě šanci?

02.08.2012 23:11 | Pavlos

Uplynul již nějaký čas a já opět zajel na kontrolu. Servírka Eliška tam zřejmě nepracuje,ubrusy jiné a čisté a už i ta limonáda chutná jak má. Tak buď si majitel přečetl tyto recenze,nebo už sám přišel na to,že hosté,ač jsou to zejména řidiči kamionů,prahnou po jisté kultuře stolování. Závady jenž byly shledány byly odstraněny,takže zkusíme jim dát ještě šanci?

10.05.2012 11:11 | Michal Jeníček

V areálu jsme s přítelkyní plánovali svatbu (včetně zajištění ubytování pro hosty). Klasická jídla jako byla svíčková nebo kachna v restauraci nám chutnala. Po prohlídce přilehlé vinárny (prostoru pro konání hostiny) jednoho z pokojů jsme se s jedním z majitelů dohodli na termínu svatby. Pán nechtěl zálohu a vše si zapsal do svého bloku, s tím že ke všemu upozorňoval že jsme dohodnuti a sejdeme se k finální dohodě týden před svatbou. Vše vypadalo být ok....<br /> <br /> ... a za 14 dní po dohodě pán volá: "Máme průser, zapomněl jsem že hotel máme na tento termín již rezervovaný" ...... <br /> <br /> Tohle byla opravdu podpásovka a tak bych chtěl upozornit všechny, kteří budou v tomto areálu cokoliv plánovat, dejte se na takovou situaci dobrý pozor. My už se stímhle zařízením nadobro rozloučili pro jakékoliv další možné příležitosti.

24.11.2011 20:08 | Pavlos

S restaurací mám dobré zkušenosti co se jídla týče,ale jinak nijak dobré ne. V poledne tam pomáhá obsluhovat pán a ten se teda dokáže otáčet a hledět si hosta. Dokáže konkurovat svým kolegyním zvláště jedné z kolegyň. Jmenuje se Eliška a zřejmě ani nemá v oboru číšnictví žádnou školu a ani kurz. Posuďte sami. Když má směnu není problém,že tam sedíte 20 min.v salonku a nedočkáte se. Seděl jsem naproti dveřím,aby mne viděla ,ovšem v televizi běželo mistrovství v hokeji, tak jsem se nedočkal. Odešel jsem,protože jako řidič kamionu mám jen 45 min.pauzu a najíst se musím. Stát se to může,ovšem když při další mé návštěvě informuji dotyčnou,že ji utíkají hosté protože po 10 min. se nepřišla ani zeptat a že mám bohužel taky takovou zkušenost,tak odvětila:,, tak se máte přijít ohlásit´´. To mě dostalo. Dobrá tedy budu se chodit hlásit. Tady jsou další nedostatky: Sklenice s pitím drží svýmy prsty od cigaret a peněz za hrdlo sklenice,na ubrusech mastné skvrny několik dní,donesla i studený boršč,točená kofola má občas chuť jak kdyby dlouho stála v trubkách a když ve večerních hodinách chcete platit,servírka nikde. Tedy ne,že by odešla z pracoviště,ale na monitorech u baru vidíte jak hraje automaty. Bouchalka má skvělou reklamu v rádiu Kiss Proton,ale měli by zapracovat na již zmíněných věcech.Navštěvoval jsem toto zařízení pravidelně a přehlížel tyto nedostatky,ale co je moc,to je moc.Poslední návštěva byla,když jsem tam čekal 14 minut a viděl jsem ,že se tam nic nemění .Nyní do tohoto zařízení nejezdím a jak jsem zjistil,nejsem sám.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka