Nejezto.cz » Hodnocení Restaurace Pod Zámkem

Restaurace Pod Zámkem
2.1
5

Hodnocení - Restaurace Pod Zámkem

Hodnocení restaurace 5 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Restaurace Pod Zámkem

11.11.2018 14:02 | Dan

Byli jsme zde na obědě z přáteli jídlo bylo strašné a přístup personálu byl neuvěřitelně arogantní .Předražené a kvalita strašná .Radši se tomu to podniku vyhněte.

05.02.2017 11:11 | Tonda

Byli jsme zde na pozdním obědě , nejdříve se zdálo že je vše v pořádku . Jakmile jsme reklamovali burger byl tam jiný sýr než deklarovali , tak se přístup jak personálu tak hlavně kuchaře změnil verbálně nás napadali . Nikdy bych jsme už nešel byl to pro nás strašný zážitek jak gastronomický tak přístupem k zákazníkovy .

04.03.2014 14:02 | alexej

velice chvalim tuto restauraci..jidlo je proste skvele, klasicka ceska jidla a i spousta ze sveta..prijemne prekvapeni pro me spolecniky z ruska byla tradicni ruska jidla, avsak jednalo se o specialni nabidku..vse je za prijemne ceny, ktere jsou v pruhonicich uplne bezne..servis je rychly, ochotny a nevtiravy..prostredi je krasne, jedinou chybickou je obcas hlucny detsky koutek..ale to je zrejme dnes vsude..jednoznacne tento podnik doporucuji, je to vazne poctiva kuchyne.

04.03.2014 14:02 | Vlastimil

4.3 2014 jsem byl pozván do této restaurace na oběd a byl jsem úžasně překvapen nejen interiérem ,ale pestrostí a výběrem jidel hlavně českou klasikou jako např. rajská, ,koprová, vrabec nebo ptáček ,toho jsem si také objednal a opravdu název na této restauraci poctivá česká kuchyně mluví pravdu.Obsluha má přehled a veškeré mé dotazy s úsměvem a znalostí ráda a hlavně mile zodpoví. Byl jsem zde poprvé a s čistým svědomím mohu říct ne naposled.diky .

02.03.2014 18:06 | Hanka

Dnes 2.3.2014 jsme navštívili tuto restauraci již poněkolikáté a musíme opět pět jen chválu, jidlo pohádka , servis úsměv , no a prostředí ,krb ,pohlazení na duši.Všem diky .Hanka Vaše věrná návštěvnice.

29.10.2013 19:07 | jana

Tuto restauraci jsme vybrali náhodou, ale byli jsme nadšeni. Je sice trošku dražší, ale jednou za čas si dát takové dobroty, to stojí za to. Vše co jsme tu měli, bylo na jedničku, nemáme vůbec co vytknout.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka