Nejezto.cz » Hodnocení restaurace u Poláků

restaurace u Poláků
2.4
10

Hodnocení - restaurace u Poláků

Hodnocení restaurace 10 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace restaurace u Poláků

18.01.2019 20:08 | Znechucená

Špinavé židle. Obsluha/pani, která si pravděpodobně odskočila z domova od rozkoukaného filmu, byla tragická. V "restauraci" ani noha, jen my a ona v poklusu mezi řečí utrousila na co se z jídelního lístku nemáme těšit. Ještě jsme se ani neposadili a už chtěla vědět co si dáme k pití. Když jsme řekli, že si vybereme, paní se to evidentně nelíbilo. Jídlo nenadchlo ani neurazilo. V Liberci znám rozhodně daleko lepší místa, kde si zákazníka váží a uvaří dobré jídlo. O pití nemluvě. V domnění domácí limonády nám vyrazila dech nějaká přeslazená obarvená voda s podivným názvem. Vím kam již nikdy!

10.07.2014 22:10 | Klára Š.

Krásné a příjemné prostředí velmi milý,slušný a pozorný číšník.Velmi dobré jídlo i pití.Z restaurace je vidět do kuchyně stejně tak i z venku a člověk aspoň hned ví že nemusí mít strach však taky všechny suroviny čerstvé většina jídla domácí výroby jako například vdolečky které byly vynikající.Restauraci stoprocentně doporučujeme a nemusíte se stydět pozvat přátele.

05.02.2014 11:11 | Mojas

Vynikajicí prostředí - čisto - pro nekuřáky skvost - skvělá kuchyně - majitel je pravý profík a machr v kuchyni - jedinečný zážitek - každému kdo vstoupí spadne čelist a neuvěří že tohle dnes existuje a za ceny co jinde nelze sehnat ani ve snu .. SKVĚLÉ-.BÁJEČNÉ - BRAVO !!!

25.05.2013 20:08 | Roman

Prostě to nejlepší v Liberci.Doporučuji všem.<br />



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka