Nejezto.cz » Hodnocení Restaurace VARNA

Restaurace VARNA
2.8
5

Hodnocení - Restaurace VARNA

Hodnocení restaurace 5 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Restaurace VARNA

25.05.2018 12:12 | Tereza

První návštěva této restaurace a taky poslední. Prostředí restaurace pěkné, výběr nápojů a jídel skvělý i ty ceny, ale co je to platné, když vás obsluhuje někdo na kom vidíte, že ho obtězujete!!! Stížností na obsluhu je tu několik, divím se, že to majitel neřeší.

25.12.2016 15:03 | Jan

Nedávno jsem zase udělal tu stejnou chybu a šel sem na menu! Řikal jsem si, že minule měli špatnou náladu, tak že dnes to bude leší. Přátelé, sem už nejdu. Jidlo průměr, obsluha katastrofa. Nepříjemná, pomalá a to stačí aby Vám celý oběd zkazili. Bohužel

30.03.2015 13:01 | marie

Onehda jsem byla v teto restauraci. Musim rict, ze jidlo bylo skvele, rostredi se dalo, ale obsluha protivna a clovek je vylozene obtezoval. Davam 25 procent za obsluhu a to jen proto, ze byla rychla, ale zakaznicky servis jim nic nerika. To ze clovek chce jen vodu z kohoutku a udela tam i tak utratu za 3 dobre obedy a je to obtezuje, nezlobte se na me, zadna profesinoalita zrejme neexistuje, takze cisnikum a cisnicim vzkazu, pokud vas to nebavi, jdete pracovat jinam, kdo se ma na ty kysely ksichty divat. Ja pracuju s lidmi a toto si nesmim dovolit.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka