Nejezto.cz » Hodnocení Restaurace Výtopna

Restaurace Výtopna
2.4
6

Hodnocení - Restaurace Výtopna

Hodnocení restaurace 6 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Restaurace Výtopna

24.03.2016 23:11 | Honza S.

Dětem jsem chtěl udělat radost. Bohužel mašinky nejsou vše. Takhle odporné jídlo neměl dlouho nikdo z nás. Jelení kýta chuti jak zkažený starý pes přejetý náklaďákem. Polívka jak vylouhované ponožky totálně bez chuti. Extrémně nepříjemný chlap nás obsluhoval, když se náma bavil, tak koukal do stropu. Nerad hodnotím negativně, ale rodina ve čtyřech si sakra musí dávat bacha, kam půjde na večeři. Sem už nikdy!

18.04.2014 18:06 | Jitka

Ještě bych dodala, že jsem si k pití objednala krušovice. Dostala jsem mušketýra.

18.04.2014 18:06 | Jitka

P5išli jsme ve 12:00, objednali si. Třičtvrtě hodiny kolem nás chodili, nic - až pak jsme se připoměli obsluze, že lidé co přišli až po nás ddostali jídlo dříve než my. Taková hnědovlasá obsluha se začala hrozně mile omlouvat, že ten černovlasý kolega to špatně zadal - ten se mimochodem ani domluvit nedošel.<br /> Co se týče jídla, které jsme dostali až po více jak hodině konečně, menu oběma holkám chutnalo, já osobně jsem si dala specialitu - lososa na bramborách s jemnou citronovou omáčkou.<br /> Losos byl suchý, omáčka chyběla úplně, hlavně že nechyběl stroužek citronu, brambory byly nemastné neslané - osobně bych od jídla za 280kč cca čekala o dost více.<br /> No, co říci. Půlka obsluhy milá, druhá půlka na to úplně sere. Situace za všechny: Seděli jsme, přišli dva pánové až na bar, že by chtěli zaplatit za svůj stůl kromě těch piv, na které čekají už přes půl hodiny. Ten černovlasý jenom pokrčil bez zájmu rameny a "To musíte za kolegou.".<br /> Tak co tam vlastně dělá, a pokuď neumí zadat objednávky, proč je vůbec bral?<br /> <br /> Děs, běs. Jediné co tak to prostředí, to je tam vážně hezké, takže pokuď se chcete zajít jenom podívat, tak bych tam určitě vyrazila.

14.09.2012 20:08 | lubos

jakesi brazilske kureci prsa byly nedovarene, obycejne brambory, ktere mely byt jen varene byly citi po nejakem omastku. Jeste ted me boli bricho. Rizek z krkovicky byl take spise jako z nejake venkovske hospody. <br /> <br /> Jidlo si radsi nedavejte, piti bylo v pohode. Obsluha byla slusna.



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka