Nejezto.cz » Hodnocení Smíchovská Restaurace

Smíchovská Restaurace
3.1
9

Hodnocení - Smíchovská Restaurace

Hodnocení restaurace 9 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Smíchovská Restaurace

03.01.2016 14:02 | wfedzpg

NiEPpG <a href="http://szgtoxpilcwe.com/">szgtoxpilcwe</a>, [url=http://hwanoocjkmuv.com/]hwanoocjkmuv[/url], [link=http://yjsccnqmhgbe.com/]yjsccnqmhgbe[/link], http://jfrqeuwrmxzq.com/

17.04.2012 06:06 | Barbora, Děčín

Dobrý den,<br /> <br /> s předchozími recenzemi nemohu souhlasit. Do Smíchovské chodím celkem pravidelně a z 98% se mi nestalo, že by jídlo nebylo k jídlu. Personál je příjemný a to, že v době obědů trochu vázne rychlost obsluhy je celkem pochopitelné, když je restaurace plná lidí - nad tím přimhouřím obě oči. Je to asi věc názoru a taky toégho, co člověk od restaurace, která není v průvodci Michellin, očekává. Obědy jsou za velmi dobrou cenu a tomu je úměrně přisbůsobena i kvalita. Tedy alespoň dle mého názoru. Takže já osobně doporučuji.

22.11.2011 12:12 | Zaměstnanci města Děčín

Dobrý den,<br /> dnešního dne 22.11.2011 jsme se s kolegy v práci rozhodli, že zajdeme na oběd do této restaurace. Objednali jsme si kuřecí steak na olivách s vařeným bramborem, hovězí pečeně na houbách s houskovým knedlíkem, vepřové nudličky na kari s rýží a jako standardně polévku, kterou toho dne byla gulášovka.<br /> Polévka přopomínala spíše silně přesolenou bramboračku, ani její barva nevypadala důvěryhodně. Těšili jsme se, že si spravíme chuť hlavním jídlem, což nám přineslo nemilé překvapení. Všechny v úvodu jmenovaná objednaná jídla měla jako základ shodnou omáčku soudě nejenom podle barvy, ale i chuti. Vepřové na kari utrpělo zejména absencí zmiňovaného koření, hovězí na houbách bylo taktéž bez chuti, stejně tak kuřecí na olivách a všichni jsme se shodli, že kuchař namísto koření použil zřejmě pouze více soli. Ani jedno z předložených jídel nepodpořilo náš apetit ani vůní.<br /> <br /> Celkově nás mrzí, že musíme napsat takovéto negativní hodnocení, ale bohůžel musíme bránit spotřebitele a nezbyvá nám, než přát vedoucímu této restaurace šťastnou ruku při výběru nového kuchaře.<br /> <br /> PS: Navíc jsme v době oběda pěkně načuchli cigaretovým dýmem.

12.08.2011 00:12 | Petr z Vysočiny

Dobrý den,<br /> třetí červencový týden jsme zavítali se ženou do Děčína a cestou jsme potkali i velký hlad.<br /> Žena byla spokojená s kvalitou jídla, já ovšem nikoliv.<br /> <br /> Objednaná specialita kuchaře : Kachna, dva druhy knedlíků a zelí s grilovaným !bůčkem!<br /> Hodnocení: Zčásti totálně vysušená a zkamenělá kachna, části oschlých knedlíků totálně neukousnutelných.<br /> <br /> Bůček nebyl bůček, ale uzená rolovaná plec otřesné jakosti.<br /> <br /> Jídlo jsem po uchování nestravitelných částí reklamoval u obsluhy. Prý za to může mikrovlnka.<br /> <br /> Můj nazor je, že za to může laxní přístup personálu kuchyně při přípravě stravy - toto tedy byla skutečná specialita kuchaře. <br /> <br /> Abych předešel odpovědi, že jídlo se reklamuje hned napočátku: Hladový riskovat pomstu z kuchyně ... ? <br /> Chuť dobrá, provedení : 0 % <br /> <br /> Malá rada na závěr, ohřívat knedlíky alespoň v mikrotenovém sáčku umí divy!



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka