Nejezto.cz » Hodnocení The Bangkok Restaurant

The Bangkok Restaurant
3.0
19

Hodnocení - The Bangkok Restaurant

Hodnocení restaurace 19 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace The Bangkok Restaurant

03.03.2013 17:05 | Antonín

Tuto restauraci jsem navštívil již několikrát a mohu zodpovědně říci, že jsem byl vždy velice spokojen. Zkoušel jsem různé pokrmy a vždy byly velmi chutné a odpovídaly požadavkům, které jsem na ně měl. Nejen Karí nebo Sushi, ale také ostatní pokrmy byly naprosto v pořádku. Nemohu říci nic jiného, než to, že mohu všem vřele doporučit - určitě zajděte vyzkoušet tuto restauraci a nebudete zklamáni.

13.09.2012 20:08 | Katka Dlouha

Dobry den,<br /> <br /> Dnes jsem byla v teto restauraci a vubec nerozumim tomu, ze si nekdo stezuje... Jezdime s manzelem do thajska uz roky a marne jsme se snazili sehnat restauraci ktera by varila opravdu thajsky.... Nejvic me potesilo ze i slecna ,ktera obsluhovala znala porkmy. nicmene je skoda ze prostory nejsou nijak extremne pekne. Jidlo na jednicku a lide velice prijemni ......Za sebe muzu jen doporucit, pokud mate radi pravou thajskou kuchyni.......

16.08.2012 19:07 | Roman Kamaryt

Chcete si udělat obrázek o panu Návratovi a těšit se na "příjemnou" návštěvu restaurace? Přečtete si mail, který jsem dnes od tohoto "restauratera" obdržel: "... když jste kretén a neumíte číst tak si kupte nové brýle ... S pozdravem, Štěpán Návrat".

16.08.2012 19:07 | Patrik + Vlaďka

Restauraci jsme nedávno navštívily na sushi - slevový poukaz. Vše proběhlo ok sushi výborné, vinný lístek taktéž, prezentace setu přoběhla přímo u stolu i s popisem což se nám nikdy předtím nestalo. Navíc nám bylo nabídnuto využití této nabídky i příště. Jo a dýško jsme nechali cca 70,-

28.07.2012 21:09 | Veronika

Dobrý večer,<br /> <br /> Přestože jsme po přečtení předchozích komentářů měli trochu obavy zavítat do této restaurace, tak naopak musím napsat, že to byl velmi příjemný zážitek, hlavně co se jídla týče. Měli jsme 5-ti chodové thajské menu pro dva a vše bylo v absolutním pořádku. Jednotlivé chody byly vynikající, na nic jsme nečekali a obsluha byla vstřícná. Proto můžeme doporučit.

24.07.2012 16:04 | Kateřina Jalová

Souhlasím s místními komentáři, pan Návrat je arogantní, sprostý a hloupý člověk, kterému zřejmě- zákazník, náš pán- nic neříká. Do tohoto podniku se již nevrátíme, výhradně kvůli obsluze vedené tímto majitelem.

24.07.2012 14:02 | Roman Kamaryt

Ani já nemohu uvedenou restauraci doporučit - a to jsem se nedostal až k její návštěvě, byl jsem arogantním chováním personálu "zastaven" již daleko přede dveřmi.<br /> Zakoupil jsem vouchery na "Kurz japonské kuchyně a Sushi v restauraci Bangkok". Při objednání termínu byl ode mne personálem požadován i PIN, ačkoli na voucheru bylo explicitně napsáno, že tento údaj nemá být při rezervaci sdělován - nakonec mi byla rezervace odmítnuta, navíc velmi arogantním a urážlivým způsobem. V restauraci s takovým personálem by mi zcela jistě nechutnalo a proto ji nemohu doporučit ani nikomu jinému !

21.07.2012 04:04 | Adéla Pěkná

Prostředí není zrovna z nejluxusnějších, ale nevadí, jídlo bylo celkem fajn i obsluha nebyla vůbec špatná - ovšem do doby kdy přišlo na placení, a dotyčný pan "Štěpán" (zřejmě majitel restaurace) byl velmi NESPOKOJEN se svým dýškem což nám následovně dal dost hrubě najevo. Překvapilo mně jak arogantně a neprofesionálně se dožadoval 10% dýška z celkové ceny. Argument: že musí platit drahého kuchaře, který nám suši připravil je velmi "výmluvný". Domnívám se, že na nápojích, které tam podává za dvoujnásobnou cenu než kdekoliv jinde mu hravě zaplatí i dva kuchaře.<br /> <br /> DOPORUČENÍ:<br /> <br /> pro obyčejné lidi, kteří si nemohou dovolil velké dýško - vůbec tam nechoďte, nebo budete s křikem vyprovozeni na ulici<br /> <br /> pro majetné lidi co si dýško mohou dovolit - v Praze jsou jiné, mnohem luxusnější restaurace za tuto cenu :o)

08.04.2012 19:07 | Štěpán

Paní Malá,<br /> <br /> nejspíš neumíte číst, jelikož jste měli sushi set, který obsahoval:<br /> Zeleninové maki 6ks, Krevetové maki 6ks, Californskou rolku se sezamem 8ks a nigiri 6ks s krabem, krevetou, halibutem nebo lososem. Tohle vše máte vytištěno na účtence, jelikož tohle je objednávka, která se odnáší do kuchyně a podle toho se sushi set vyrábí. Teď je jenom otázka jestli je kuchař blbec a dal vám zeleninové maki nebo vaše znalost sushi není dostačující. Na set, který říkáte k nám přišlo od ledna více než 800 lidí a vše bylo v pořádku. Co se týká obsluhy podíváme se kdo daný den sloužil a prošetříme to.

01.03.2012 19:07 | Kristína Malá

Dobrý den, dostali jsme s manželem jako dárek voucher na meny o 24 kousků plus polévku. Na dárkovém listě však nebyl podrobný rozpis sushi a tak ve prospěch zaměstnanců jsme dostali zřejmě co kde zbylo. Z 80% byla v každém kousku okurka a to nás opravdu nenadchlo, divné nám to ale nepřišlo. Teprve při placení , kdy úplnou náhodou sem vzala do ruky titěrný účet a zjistila co jsme vlastně jedli? Měl tam být halibut, tunák, krevety, losos ten tam jako jediný byl, a vegetariánské sushi jen 2 krát. Nic jsme neřekli, ale už tam nikdy nepůjdeme a takové chování vůči zákazníkům to je drzost. Stát se to může asi jen u nás, bohužel. Dávejte si pozor, vřele nedoporučujeme.

23.09.2011 13:01 | Jana Melicharová

Ano, souhlasím. Je to velmi hezky provedená restaurace, až na obsluhující personál a jejich údajného manažera. Nevím, choval se k nám velmi arogantně. S přítelem jsme si tudíž dali pouze jenom něco k pití a z tohoto podniku odešli, aniž bychom ochutnali cokoli k jídlu. Je to škoda, že tato restaurace na takovém krásném místě má tuto obsluhu a "manažera"..

17.08.2011 23:11 | Martin Stanovský

Velice pěkná thasjká restaurace, vřele doporučuji mají výtečnou kuchyni jen slečna co nás obsluhovala by měla znát pokrmy více podrboněji. Dal jsem si jejich akci Thai Way s Tom Yum Kai a Kaeng phed kai za 199Kč nej večeře na Malé Straně. Dokonce dělají polední meny s polévkou za 99Kč. Pěkný interiérspousta řezeb...



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka