Nejezto.cz » Hodnocení U 3 trojek

U 3 trojek
1.3
6

Hodnocení - U 3 trojek

Hodnocení restaurace 6 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace U 3 trojek

06.11.2020 09:09 | centumvoaze

malem me tadi okradl bezdak ale jidlo tady neni nic moc bezdak nebyl propeceni j ani mu nesundali ponozky

09.06.2014 12:12 | dominik

Tato restaurace je opravdu otresna. obsluha je apaticka, bludne duse, otravene obliceje. jidlo je lehce podprumerne. asi si drzi zakazniky svoji cenou, ktera je dost lecna, ale za jakou cenu? Ale co me hlavne rozciluje je to, ze vam piti davaji rozlevane(colu, dzusy) a polevku podavaji tak, ze vam,nejprve prinesou talir uvnitr ubrousek a pribor. za chvili prijdou se sufankem polivky a chteji po vas,aby jste si ty vecibz talire vyndal a asistoval jim pri nalevani polevky?! Co toa,znamenat? Vyhnete se tomuto podniku velkym obloukem.

04.07.2013 09:09 | matejda

Musim souhlasit s předchozí recenzí. Servírky příšerné bez sebemenšího zájmu o práci, špinavé nádobí jsme měli na stole ještě půl hodiny po dojezení. Pan majitel by měl začít přemýšlet o personálních změnách...

20.01.2013 17:05 | rynsky

Vcelku příjemné prostředí s jídly na slušné úrovni z hlediska velikosti porcí i kvality přípravy.<br /> Bohužel NAPROSTO NEVYHOVUJÍCÍ ÚROVEŇ OBSLUHY, dvě servírky "nestíhají" obsluhovat cca 10-12 hostů, protože se vytrvale vybavují ve výčepu a do lokálu se neobtěžují ani nakouknout, natož něco nabídnout nebo sklidit ze stolu. Nezájem servírek o práci je zjevný a silně poškozuje jak celkový dojem, tak ekonomickou výkonnost podniku. NELZE DOPORUČIT !



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka