Hodnocení - U Kaštanu
Hosté (ne)doporučují
Žádný host restaurace U Kaštanu zatím nedoporučil žádné jídlo ani nápoj.
Recenze hostů restaurace U Kaštanu
Neochota. Zavíračka v deset večer, v půl osmé Vás kasírujou. Takový tlustý číšník z patkou uprostřed se chová jak majitel.Normálně v osm vyžene klidně i deset lidí, Už nenaléváme. Ale máte do desíti. Prostě končíme. A vesele lžou. Tmavé pivo nemají točené, a ani Kofolu. Všechno ve flaškách!!
Naprosto šílená obsluha. Obsluhoval nás takový silnější tmavý číšník a připadalo nám, že ho obtěžujeme, když chceme něco k jídlu. Opravdu dost neurvalé chování. Už nikdy více.
Chodili jsme sem pravidelně na obědy. Ceny značně poskočili, ale kvalita jídel jde dolů. A už to ani přes obědy není žádná sláva. Velký jídelní lístek, kdy se z jednoho jídla udělají čtyři jenom změnou přílohy. Jídelák pořád stejný co si pamatujem, mění se akorát jedna polívka, a jedno hlavní jídlo. Jinak hlavně věci, které se dají prohnat fritézama. Záchody snad ještě od postavení, kuvert představuje sůl a pepř.. Hlavně že si za něj nic neůčtují. Chcete kečup k topince a už platíte. Obsluha dost neochotná. Když zaplatíte, už se Vás nikdo nezeptá, jestli si ještě něco nedáta. A už nás zkusili dvakrát natáhnout. Když jsme je upozornili, tak ze sebe dělali blbý, a omlouvali se. Když to jde chodíme jinam, sem už jen z nouze nejvyšší. A chlapi co tam chodí na pivo, asi místní na ně venku nadávají taky.
Jídlo na průměrné až podprůměrné úrovni, nedochucené. Nepříjemná obsluha - zejména číšník středního věku s vypouklým bříškem. Nejenže se tvářil i jednal otráveně, jako že ho svou objednávkou jídla obtěžujeme, ale později nazval mého syna volem, když se nedokázal zorientovat v hromadě příborů a vzal si na předkrm zřejmě nesprávnou vidličku. Bohužel - hlasitý komentář číšníka patřící kolegyni servírce "podívej se na toho vola" nešlo přeslechnout a srazilo na dno už tak špatný zážitek z místní gastronomie. NEDOPORUČUJI!
Já se klidně podepíšu, ale souhlasím - mrazák, mikrovlnka, ale dodám jede tu dost fritovacích hrnců, úpadek gastronomiem to už nemůžeme v této republice mít za málo peněz slušné jídlo:(
Umýt aspoń 1x týdně HORKOU VODOU stoly,hlavně ty vepředu dřevěné - člověk se k nim lepí; vyprat a měnit ubrusy - hrůza; naučit šenkýře mýt sklenice aby na nich nebyly otisky od rtěnek;
Milion jídel, takže mrazák a mikrovlnka.
Milion jídel, takže mrazák a mikrovlnka.
Milion jídel, takže mrazák a mikrovlnka.
Milion jídel, takže mrazák a mikrovlnka.
Na nic