Nejezto.cz » Hodnocení Větruše

Větruše
2.3
8

Hodnocení - Větruše

Hodnocení restaurace 8 hosty

Jídlo

Pití

Obsluha

Prostředí

   

Recenze hostů restaurace Větruše

12.06.2015 09:09 | Michal

červen 2015, půl třetí, sedím spolu s dalšími pěti lidmi na terase, všichni objednali nějakou kávu. Můj rozhovor s číšníkem:<br /> ... já: "espresso, prosím... a mohu se ujistit, že k němu přinesete malou skleničku vody?"<br /> ... číšník: "vodu nedáváme, chcete mléko?"<br /> ... já: "děkuji, mléko nechci, ani cukr není nutný, ale, prosím v mém případě o skleničku vody."<br /> ... číšník: "jsem vám říkal, že vodu nedáváme"<br /> ... já: "ale on k dobrému espressu patří, a já ji nutně potřebuji"<br /> ... číšník: "přinesu vám karafu"<br /> ... já: "to je k té kávě, součást ceny té kávy?"<br /> ... číšník: "nee, za 20 korun"<br /> .....<br /> nebudu vás, drazí čtenáři, obtěžovat dále záznamem rozhovoru. Malou skleničku vody jsem nedostal, radikálnímu řešení zabránil fakt, že jsme tam měli i starší dámu.

12.06.2015 09:09 | Michal

červen 2015, půl třetí, sedím spolu d dalšími pěti lidmi na terase, všichni objednali nějakou kávu. Můj rozhovor s číšníkem:<br /> ... já: "espresso, prosím... a mohu se ujistit, že k němu přinesete malou skleničku vody?"<br /> ... číšník: "vodu nedáváme, chcete mléko?"<br /> ... já: "děkuji, mléko nechci, ani ckr není nutný, ale, prosím v mém případě o skleničku vody."<br /> ... číšník: "jsem vám říkal, že vodu nedáváme"<br /> ... já: "ale on k dobrému espressu patří, a já ji nutně potřebuji"<br /> ... číšník: "přinesu vám karafu"<br /> ... já: "to je k té kávě, součást ceny té kávy?"<br /> ... číšník: "nee, za 20 korun"<br /> .....<br /> nebudu vás, drazí čtenáři, obtěžovat dále záznamem rozhovoru. Malou skleničku vody jsem nedostal, radikálnímu řešení zabránil fakt, že jsme tam měli i starší dámu.

06.09.2014 16:04 | Jan

Návštěva restaurace byla bohuzel spíš omyl.Jidlo opravdu podprůměrné a personál ma opravdu do profesionálního jeste daleko,alespon teda ty dva pánové co nas obsluhovali.Je škoda,že tak krásná restaurace na opravdu hezkem místě není tim kam se kazdy rad znovu vrátí.

06.08.2014 20:08 | Chalupa Ivo

Jednim slovem tragedie, sedime tady jiz dve hodiny a jidlo stale v nedohlednu. Po hodine a pul se dosourala servirka s oduvodnenim ze na terase je vetsi skupina lidi.<br /> Kdo muze, Vetrusi se velkym obloukem vyhnete.<br />

16.09.2013 13:01 | Zuzana

Dne 14.9.2013 jsme s přáteli vyrazili do restaurace Větruše. <br /> <br /> Začnu pozitivně: Prostředí je tam opravdu krásné. Nádherný výhled i interiér se nám moc líbil. Obsluha nás velmi často oslovovala, zda nám nic nechybí. Nápoje byly přineseny rychle, na jídlo jsme čekali déle. S objednávkou jídla nebyl problém, chtěla jsem jídlo bez řapíkatého celeru. <br /> <br /> Negativní: Problém byl však u kamarádky, která si objednala kuskus s grilovanou zeleninou a rukolou. Rukola v jídle vůbec nebyla. Na dotaz číšníka, zda jídlo bylo v pořádku jsme na to upozornili číšníka. Ten v zápětí přišel s tím, že kuchař tam rukolu dával. Přišlo nám to takové neslušné. Rukolu všichni poznáme a po snědeném jídle už to nedokážete, že rukolu jídlo neobsahovalo...Avšak co mi vadilo úplně nejvíce byla chuť jídla, a to je také důvod, proč bych restauraci nikomu nedoporučila. Kuskus nebyl vůbec ničím ochucený. Bylo to jako jíst suché těstoviny. S tímto jsem se nikdy nesetkala. Jídlo se skládalo pouze ze suchého neochuceného kuskusu a kuřecího prsa, které bylo také suché, neochucené a s kostmi. Bylo maximálně osolené. Všichni jsme se shodli, že nám jídlo nechutnalo, že bylo plané, a že se tam již nevrátíme. Přijde mi opravdu škoda, že tak pěkná restaurace nemá dobrého kuchaře, přitom jídlo je to, proč do restaurace především jdete.

11.06.2013 16:04 | Miras

Dne 11.6.2013 jsem mel cestu do UL nasel jsem si restauraci na internetu kde by se dalo dobre najist. Byla to restaurace Vetruse kde na svych strankach prezentuji vyhru v soutezi o nejlepsi svickovou a tim me nalakali nebot jsem milovnik svickove. Bohuzel po konzumaci vysnene a nejlepsi svickove prislo obrovske zklamani v podobe presolenych karlovarskych knedliku omacky, ktera jen pripominala svickovou. Nechapu kdo mohl vyhodnoti jako nejlepsi svickovou prave v restauraci vetruse!!!



Náměty a připomínky

Váš návrh či připomínka